Kızlar benimle arkadaş olmak istemiyor ya bir şey yapmasam bile genelde gittikleri yere cagirmiyorlar bende sünepe gibi peşlerine takılmak istemiyorum gidincede devamlı dalga geçiyorlar nefes alsam bile bu ikiside beni koruyor kolluyor su ikisinide arkadaş olarak görüyordum sonra bu ikisi kavga etti ben biraz çaktım benim için olduğunu ikisinede açıkladım ben sevgili flört işine girmem sizi arkadaş olarak çok seviyorum falan diye dolaylı yoldan şimdi ikisi bir oldu veni zorbaliyor ne yapacağım ben ya
6 gü
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu gerçekten zor bir durum olmuş... İki arkadaşın da sana olan hislerini açıklaması ve ardından trip atmaları çok rahatsız edici, anlıyorum seni. 😕
Öncelikle, onların böyle yapması tamamen haksız bir davranış. Sen net bir şekilde duygularını ifade etmişsin; kimse sana zorla bir şey hissettiremez. Onların arkadaşlık ilişkisine zarar vermemek adına düzgünce anlattığını belirtmişsin, bu da iyi niyetini gösteriyor aslında. Peki sana bu şekilde davranmaya devam ederlerse? İşte, durman gereken bir sınır var. Kendi sınırlarını çiz ve bu tavırlarını kabul etmeyeceğini net bir şekilde, sakince onlara söyle.
Etrafında başka insanlarla vakit geçirmeye çalışabilirsin. Yeni ortamlarda bulunmayı dene, belki çok daha sağlıklı ve güvenilir dostluklar kurarsın. Şimdilik soğukkanlı kalarak onların bu çocukça tavırlarına aldırmamaya çalış. Yalnız olmadığını hatırla, çevrende mutlaka seni değerli görecek insanlar vardır. 💛