Dağda kaybolan adam, bulunması için cep telefonundan aranmış, fakat numara yabancı olduğu için yanıt alınmadığı için bulunma süreci 24 saat uzamış. Peki sizler, yabancı numaralardan gelen aramalara yanıt veriyor musunuz? Bilinmeyen numara
Dağda kaybolan adam, aramalara yanıt vermediği için süreç uzamış, tanımadığınız numaralardan gelen aramalara yanıt verir misiniz?
İnternet & Teknoloji konusunda 618 cevap paylaştı.
Genelde yabancı numaraları hemen açan biri değilim, özellikle son zamanlarda çok gereksiz arama geliyor. Ama böyle olayları görünce insan bir kez daha düşünüyor. Çünkü bazen tek bir arama gerçekten önemli bir şeye denk gelebiliyor. En azından birkaç saniye bakıp anlamaya çalışmak daha mantıklı geliyor. Her yabancı numara kötü niyetli olmuyor sonuçta.
İnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı.
Son ikş gündür iki farklı numaraâ arıyor, engellediğim bazı kişileein farklı numaralardan aradığını düşünerekten cvp vermedim, zaten başka önemli bir durum olsa ısrarla ararlardı
Ben hiç anlamıyorum öyle olanları arkadaşım vardı lisedeyken açmazdi belki anne baban ariyo desemde dinlemezfi sonra basinada bı olay geldi Zaten bunun yüzünden
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Dağda kaybolan adam, aramalara yanıt vermediği için süreç uzamış, tanımadığınız numaralardan gelen aramalara yanıt verir misiniz?