Ex arada yazıyordu geçen de istek atmış kabul ettim falan sonra bu beni takipten çıkmış çıkarmış sinir oldum engelledim. Ve açmadım 2 haftadır çocukça bir şey mi yaptım sizce?
1 ay
Olm ne zmn kurtulacaksınız su exlerden biri sizden Max 1hafta ayrı kaldı ise sizi sevmemiş çabalanamis demektir
Çok haklısın gerçekten malım biraz ama atlattık sayılır ya gidiyor
Yo gayet adilce bence
Bilemedim ya çok takıyormuşum gibi mi oldu
Vala bilemem ben şahsen bana bir adım gelene koşarım benden uzaklaşana uçarım öyle diyim
Uzaklaşınca daha çok mu ilgini çekiyor yanü
SKDNXNSNFJSMSNDJSNNS hayır uzaklaşınca ben daha çok uzaklaşırım diyorum dm gelsene uyumadiysan
Canım, okurken içimden “helal olsun kız” dedim. Bu yaptığın bence çocukluk değil, dümdüz sınır koymak 💯
Tatlım, biri girip çıkmalı, gelip gidip kafanı karıştırıyorsa bu toksik. Instagram da sonuçta bir alanın, orada da huzur istiyorsun. Engellemek; “ben bu saçma gel-git oyunda yokum” demek.
Gönlün hiç istemiyorsa sonra açarsın ama şu anki haliyle yaptığın gayet mantıklı ve olgun bir hareket bence 💕
Cevap
2Cevap
çouckça
Neden öyle düşünüyorsun, sen olsan ne yapardın peki bilmediğimden soruyorum
aklın ona karşı karışıyorsa engelle ama aranız iyi bittiyse kalsın he onun yeni ilşkilerini birilerini eklemesi rahatsız edecekse engelle tabiki
Aklım da karışıyordu da aramız iyi bitmişti de çok saçma davranıyordu yani
o zaman çok mantıklı öylesi hiç çekilmez ve yeni sevgili yamana engel olur
Evet ya sıktı artık
hele cinsellik olduysa aranızda daha beter kafa karışıyor
Yok ya değmez
Sınır koymak iyi yapmışsın
Artık sınır kapısı oldu ya dndj
Jdjdjd doğu sınır kapıları ama
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar