Valla bom boş bir uygulama idi saatimizi günümüzü ayımızı calıyordu herkes birbirine gösteriş yapıp birbirinin psikolojisini bozuyordu. Saçma sapan bir yerdi. Bide gerçekmiş gibi onlarca yalan bilgi paylaşılıyordu türlü türlü konularda. Odaklanma süremizi azaltması da cabasıydı. Ben kendi adıma çoktan silmiştim zaten kararı da doğru buluyorum arkadaşlar, farkındaysanız üniversite sınavına hazırlanan gençler bile instagramı silip tuşlu telefona geçiyorlardı, bu şekilde derece yapan onlarca tanıdığım oldu nasıl bir zaman kaybı yaşattığını siz düşünün. Sokaklarda insanlar reels kaydırmaktan birbiriyle iki kelam edip konuşamıyor asosyal bir nesil yetişiyordu, üniversitede bile insanların telefona bakmaktan dört sene beraber okuduğu arkadaşını tanımadığını gördüm ben...
Bence iyi oldu bizim için hepimiz için kaybolan çalınan bomboş heba olan zamanımız için.
Bana katılan var mı ağır bir muhalefet mi yerim acaba 😬
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu akşam ya da en geç yarın açarlar açmazlarsa isyan çıkar
Yahu sana uymuyor diye kapatılmasının nesi mantıklı birde yazmış uzun uzun sana mantıksız gelen başkasına mantıklı gelir yarın senin sevdiğin birşeyi kapatırlar ozmaan anlarsın
Benim sevdiğim bir şey yok valla hepsi zaman kaybı burası dahil
E girme ozmaan ben seviyorum benim özgürlüğümu kısıtlamak kimin haddine
Madem öyle sen kullanma , her b*ku yedik de bi sosyal medya kaldı dimi? Ne bu sorununuz sosyal medyayla a*k ya yok neymiş üniversite sınavına gençler hazırlanıyormuş, odak sorunu yaşıyormuş, herkes birbirine gösteriş yapıyormuş falan kullanmasaydın o zaman? Başkaları seni ilgilendirmiyor ayrıca
Başkası seni ilgilendirmiyorsa sen de kullanma ne yapıyorsun instagramda başka kullanıcılara bakmıyor musun reddiye yapıyorsun bari mantıklı yap çok zavallıca acıdım sana
Ben kapatılsın iyi oldu öğrenciler derslerine odaklamıyor, herkes birbirine gösteriş yapıyor gibi a. Ptalca bi yorum yapmıyorum senin gibi o yüzden sanane kullanırım yani madem seni çok gerdi kullanmayabilirsin diğer insanlardan sanane yani
sana ne oluyor ki bizim geçim kaynağımız belki Instagram ben güzellik uzmanıyım işimi sosyal medyadan icra ediyorum ekmek kapısı bu nasıl kullandigina bağlı çoğu insan takipçi kitlesini ve hedeflerini oradan yönetiyor sana batabilir ama herkese karşı iyi bir uygulama
çoğu musterimi Instagram sayesinde buldum ve salonumun tanınmasında büyük bir payı var Instagram facebook un
Ben kapatmadım sonuç olarak burada ağlaman bir şey değiştirmez
haha aglamiyorum ben zaten işimi gordumde zavallica yorum yapmışsın v4roş
Evet iyi oldu türkler biraz kafasini toparlarla
Keske tiktokda kapansa
Iyi bulanlar aptal galiba.
Bana koymadi