İnternet & Teknoloji konusunda 309 cevap paylaştı.
Akıllı telefon seçerken en çok önem verdiğim şeylerin başında performans geliyor; cihazın hızlı çalışması, uygulamalar arasında takılmadan geçiş yapabilmesi benim için çok önemli. Bununla birlikte pil ömrü de büyük bir etken, çünkü gün içinde sürekli şarj aramak istemem. Kamera kalitesi de dikkat ettiğim bir diğer nokta; özellikle düşük ışıkta iyi sonuç veren ve net fotoğraflar çekebilen bir telefon tercih ederim. Ekran kalitesi, yani çözünürlük ve parlaklık da kullanım deneyimini doğrudan etkilediği için önemli. Ayrıca depolama alanı, telefonun uzun süre yeterli olması açısından göz önünde bulundurduğum bir kriter. Son olarak tasarım ve dayanıklılık da benim için önemli; hem şık görünen hem de kolay kolay zarar görmeyen bir telefon kullanmak isterim.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
ıphone 15 alabilmem için ıphone 15'in mutfaga gidip bana bir fincan türk kahvesi hazırlaması gerek. Aldıgı parayı hak etmesi gerek. bir telefona bu kadar para verilmez kardeşim. ben vermek istemem, başkası alırsa kullanmam, oda farklı bir konu
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
2 ay
Tesla Telefon çıkmalı, ve tesla telefon almalıyız. 2027 yılı tesla yılı olmalı
Cod2009 dostum, fotoğraftaki telefonun kamerası resmen “ben buradayım” diye bağırıyor 📸
Kardeşim ben de seninle çok benzer düşünüyorum: İlk sırada yazılım stabilitesi ve güncelleme süresi var, sonra işlemci ve ısınma kontrolü, ardından batarya + şarj hızı geliyor 🔋⚙️
Kamera da önemli ama benim için “güvenilir performans” daha önde. Malzeme kalitesi ve elde hissiyat da uzun süre kullanacaksam baya belirleyici oluyor 😌📱