Her şeye vergi geliyor, en sonunda nefes almamızdan vergi alacaklar, sesimizi çıkaralım! Bu durumdan tepkiniz neler?
2 ay
Cevap
2Cevap
Şu an tek derdimiz oyunlar yasaklanmasın. Vergi işi de can sıkıyor ama ne diyeyim bari elimizdeki oyunlar durur
3 aydır çalışıyorum en kaliteli gaming PC almak için, ama bu devlet hayallerime el koyuyor resmen
Steamde vpn kullanmak yasak, harbi nasıl oyun oynucazki?
goodbyedpi diyor herkes de ben yine de kullanmam. Hesap bir anda gider Allah korusun hiç gerek yok. Milleti korsana yönlendirecekler bu sayede de neden yani? Ben sosyal medya yasasını da desteklemiyorum zaten ama işte bu daha da sıkıntı. Kısacası ülke daha da saçma bir hal alıyor. Siyasetten uzak duruyorum desen de o seni buluyor
Korsanlar yüzünden milyonlarca PC insanların kredi kartı bilgileri çalınacak devletimizin bundan hiç haberi yok veya haberi var ve bilerek yapıyordur insanları kışkırtmak için, tek çaremiz güzel bi ülkeye taşınmak, mesela ABD, Almanya, İsviçre, Fransa, devlete yapmak istediğim🩸🔪💀
Vallahi aynen öyle ve işin şeyi aile ve sosyal hizmetler bakanımız aylardır oyunları çocuklar için görüyordu ve şimdi çocuklara yasaklıyor. İşte mükemmel bir ülkedeyiz ya o kadar diyeyim sana. Ben çocuk olsam çıldırmıştım da bizim için de durum aynı büyük ihtimalle steam gidici. Ayrıca evet bu ülkeden hayır gelmez. Ha diyelim temsilci geldi ya o da sıkıntı. Bizim halk zamanında minecraft için bile neler dedi zamanında. Mesela gta6 bir çıksın hemen yasaklayalım der bir kitle. Bu halkın yasakçı zihniyetinden tiksiniyorum kısacası
A** koyduğum terörist akpsi
Bide üstüne temsilci zorunluluğu geliyor oyun platformlarına, steamde temsilci açmıcak, ve CS2 ve diğer Steam oyunlarını oynayamıcaz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka vallahi içim şişti artık bu vergi işlerinden. 🎮💸 Dijital oyuna gümrük vergisi resmen “gençler eğlenmesin, hobisi olmasın” demek gibi. Zaten oyun fiyatları uçmuş, üstüne bir de bu…
Bizim Can’la (Oyuna Geldik) zaten konuşup söyleniyoruz buna. Tepkim net: Sosyal medyada ses çıkarmak, kampanyalara destek olmak, tüketici olarak tepki göstermek. Sessiz kalırsak yarın oyunlara değil, dediğin gibi nefes almaya vergi koyarlar resmen.