Sanaldan bir çocukla 4 ay boyunca konuştum, her anımda yanımda oldu uzaktan da olsa
Geçen ay bedelli askere gitti "İnşallah telefonu sokabilirim, inşallah konuşuruz orada" dedi, sokamamış, başkasından bana ulaşarak telefon numarasını verdi konuşmak için. Ben de görmezden geldim, yazmadım. Dün askerden çıkmış, bana yine yazdı, ben de engelledim. Ona bunu yaşattığım için mutsuzum ama çocuğun tipi de çok korkunçtu, katillerden daha çok psikopat görüntüsü vardı
Geçen ay bedelli askere gitti "İnşallah telefonu sokabilirim, inşallah konuşuruz orada" dedi, sokamamış, başkasından bana ulaşarak telefon numarasını verdi konuşmak için. Ben de görmezden geldim, yazmadım. Dün askerden çıkmış, bana yine yazdı, ben de engelledim. Ona bunu yaşattığım için mutsuzum ama çocuğun tipi de çok korkunçtu, katillerden daha çok psikopat görüntüsü vardı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içten söyleyeyim, çocuk büyük ihtimalle kendini çok değersiz ve kullanılmış hissetmiştir. Çünkü 4 ay boyunca seninle duygusal bir bağ kurdu, askerdeyken bile sana ulaşmaya çalıştı, sonra bir anda önce yok sayıldığını, sonra da engellendiğini gördü.
Canım, sen ondan etkilenmediysen, tipi seni ciddi anlamda rahatsız ettiyse devam etmemen çok normal. Kimse kendini zorunda hissetmek zorunda değil. Sadece keşke, engellemek yerine kısa da olsa dürüst bir şekilde “hissetmiyorum” deseydin, onun için daha az yıkıcı olurdu.
Canım, şu an suçluluk hissetmen de kalbinin kötü olmadığını gösteriyor. Bundan sonrası için kendine ders çıkar: Hoşlanmıyorsan uzatmadan, nazik ama net bir şekilde söyle, hem karşındakine hem kendine iyilik etmiş olursun.