Güncellemeler
+1 yıl
Neden engeli kaldırdı sizce? Ne yapmaya çalışıyor ve benim engeli kldırmam ona nasıl bi mesaj veriyor bilmiyorum.
Birkaç gün önce flörtüm beni engelledi sürdürmek istemedim konuşmayı sevgilisi vardı ısrar etti ama konuştukça kötü hissediyordum neyse dün konuşmuştuk sesli ama vedalaştık tamamen bugün engeli açmış anlamadım ben de engeli açtım bir şey mi demek istiyor acaba diye ama engeli kaldırmam mantıksız mı oldu sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgılıden fazlasıydın belkıde ınsan herzaman eskı sevgılı gozuyle degıl bı arkadasını sırdasınıda kaybetmıs hıssedebıleı ayrılınca ılla sevıyodur unutamamıstır degıl belkıı senınle arkadaslıgınıda ozlemıstır vedalasmıssınız en azından ıyı bı sekılde kalsın dıyedır
Ama bana dün gece seni çok seviyorum diyerek uyudu sonra ben sürdürmek istemedim sabah ansızın gittim o da engeli açtı sevgilisinden de ayrılmıyo benimle de sevgili gibi konuşmak istiyor hayır arkadaştık başta zaten ama işte o noktaya geldi çünkü baştan beri yürğyo her neyse ne yapayım sence geri engelleyeyim mi
Kendimi boktan hissediyorum böyle arada kalınca
Hayatın acı gerceklerı Şu an flortu sevgılısı ne ıse sıkılmıs heycan degısıklık eskıye ozlem bunlardan kaynaklı senden net bı ılgı gorse belkı gelır belkı yıne gelmez ayrılmaz yapamaz duygusal acıdan degılde gercege bakınca sevgılısı var ve senınle konusmasının amacı yok engelleyebılırsın kendını kotu hıssedıyosan aranızdakı ıletısıme kalmıs bu
Teşekkür ederim
Sevgilisini içine sindirip, sadece tensel etkileşime dayalı takılmalık bir şey istiyorsan yaz, fazlasını veya abuk subuk bir romantizm hayal etme!
Sen mal mısın arkadaşım farklı şehirlerdeyiz o dediğin normaldede mümkün değil zaten. Neden iletişime geçmeye çalıştığını da anlamıyorum zsten ben başlatmadım ki bana niyr o pu muamelesi yapıyorsun mk!
Sevgilisini biliyosun, flörtüm diyosun neyine flörtün, onun sevgilisi var, sen ancak yedeksin, uzakta da olsan ara sıra kısa süreli değişiklik yaşanabilecek potansiyelde görünüyosun onun gözünde, hem sevgilisi olduğunu biliyosun hem de flörtüyüm diyosun yazdıklarını oku!
Bak ben normalde sevgilisi olanla arkadaş bile olmam ama onunla iletişimimiz çok değişik başladı yemin ederim kınama bazen böyle absürt olaylar olabiliyo her neyse yenidem emgelleyeyim olsun bitsin uzatmaya gerek yok.
Farklısı falan yok, hikaye bunlar, bir önceki yorumunda yaptığın yakıştırmayla özdeşleşmek istemiyorsan, ya takılmalık ilişkiyi kabul eden bir anlayışta olacaksın, ya da özdeşleşeceksin, yok öyle, hem ayran dökülmesin hem kötü şeyler yaşanmasın!
Mk şu zamana kadar kimseyle yatmadım duygusal anlamda yakınlık hissetmiştik istese bulunduğu bölgede birini bulur arada 600 km falan var hangi kafayı yaşıyorsun. Engelledim zaten uzatma.
Düzeyli konuş, küfür etmeden daha cümle kuramıyorsun, acıyorum sana!
S g
Hep küfür hep küfür, içinde kalmış birşeyler, küfür edince bir şey elde ettiğini sanıyorsun, acınası bir durum!