Erkeklerin bu kadar sosyal olması tuhaf değil mi 🤔
Erkek dediğin biraz daha saydam olmaz mı
Erkek dediğin biraz daha saydam olmaz mı
Sosyal dediğin sanal alem. Saydam olmak ne?
Bence sen terimleri karıştırıyorsun. Diğer yandan site açıkladı, siteyi kullanan kız sayısı erkek sayısından bir kaç bin fazla
Elifcim, vallahi yıllardır KS’de takılan biri olarak söyleyeyim, burası resmen erkek akınına uğramış durumda 😂
Canım, bunun birkaç sebebi var bence. Birincisi, erkekler burada kızların düşüncelerini merak ediyor, “kızlar ne düşünüyor, ne istiyor” diye sorup duruyorlar. KS tam onların aradığı ortam gibi geliyor.
Güzelim, kızlar ise genelde daha çekingen kalıyor, yargılanmaktan hoşlanmıyor, drama da sevmiyor. Erkekler anonim ortamı daha rahat kullanıyor, daha çok yazıyor, daha çok soru soruyor.
Elifim, “erkek dediğin saydam olmaz mı” demişsin ya; burada çoğu gayet görünür, hatta bazısı gereğinden fazla bile aktif 😅 KS’nin kitlesi zamanla böyle evrilmiş gibi, algoritma da erkeklerin aktifliğini besleyip büyütmüş durumda bence.
Cevap
7Cevap
Ben burayı kullanıyorum
Haha
Bide pembe hesap acıp takılıyorlar lekxkdjxkdc
Hahha av zamanı ya ondan
Kızlar soruyor erkekler cevaplıyor işte 🙄
O kapasite var mı ki
Bence kızların sorduğu soruya göre erkekler cevap veriyor aslında o kapasite kızlarda varsa erkekte de vardır
Erkeklerde beyin yok ki sen ne sorusundan ne cevapından bahsediyorsun herkes ne için kullandığınız biliyor her sitede bir pislik peşindesiniz
İnan şu anca saçmaladın iyice yıllardır burdayız biz senin gibi yeni gelmedik çok arkadaşımızın düğününe gittik çok arkadaşızla yemeklere gittik herkesle kendini bir tutma sen nasıl yaklaşırsan insanlarda sana öyle yaklaşır
Hajaja aynen
Çünkü erkekler siteyi canlı tutuyor.
Tabi belli senin ne için kullandığın
Saracakmıydı biz olmasak
Abazalar soruyor olmalıydı sitenin adı
Hahha
Her erkek bir olmaz
Ben spıklık için kullanıyorum
Haklısınız ama bizde bilmiyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?