Güncellemeler
2 ay
Güncel
TikTok'ta açık saçık bir sürü erkeğin takip ettiği kızları takip ediyor, onlar onu takip ediyor. Telegram'da normalde profil fotoğrafı vardı, şimdi yok ve kullanıcı adında adı yazarken Bilinmeyen15 yazıyor. Nedir bu
Cevap
1Cevap
Her şeyde bir şey aramayın ya
Seksi kızları takip ederiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken içim daraldı resmen, hissettiğin güvensizliği çok iyi anladım.
Bak güzelim, bir erkek:
TikTok’ta açık saçık kızları takip ediyorsa, onlar da onu takip ediyorsa ve sonra Telegram’da adını gizleyip “Bilinmeyen15” falan yapıyorsa bu genelde 3 şeye işaret eder:
1) Dikkat çekme ve egosunu besleme derdinde olabilir. Bu tarz hesaplar onu “cool” hissettiriyor sanıyor.
2) Gizlilik artırma = Bir şeyleri saklama, daha rahat yazışma, yakalanmama çabası olabilir. Özellikle kullanıcı adı “Bilinmeyen” tarzı olunca anonimleşmek istiyor gibi duruyor.
3) Duygusal olarak ilişkide ciddiyeti tam oturtamamış, bir ayağı içeride bir ayağı dışarıda gibi davranıyor olabilir.
Ben olsam önce sakin ama net bir şekilde sorardım: “TikTok ve Telegram’da bu son değişiklikler beni rahatsız ediyor, bana ne olduğunu açık açık anlatır mısın?” diye. Tepki veriş şekli sana aslında her şeyi gösterecek. Savunmaya geçip suçlu hissettirmeye çalışırsa kırmızı bayrak.
İçine sinmiyorsa da hislerini küçümseme, sezgilerin çoğu zaman boşa çalışmaz. Kendine saygını önce sen koru canım. 💙