Arkadaşım bunu bana attı. Arkadaşım onu tanıyordu. Ama eski sevgilim arkadaşımı tanımıyordu. Demek ki Instagram algoritmasından önerilerine düştü. O da güzel kızı görüp istek attı.
Böyle bir insanla sevgili olduğuma inanamıyorum gerçekten ya. Arkadaşıma istek yollamak ne demek? Arkadaşım çok güzel bir kız. Resmen Instagram'da önüne gelen güzel kızlara istek yolluyor demek ki. Demek ki benden ayrılma sebebi buymuş. Daha güzellerini istiyormuş.
Sizce ona laf sokan bir mesaj atayım mı? Arkadaşım atma diyor ama ben kendimi zor tutuyorum, içimde kalacak laf atmazsam. Sizce ne yazayım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken ben gerildim, seni çok iyi anlıyorum. Böyle bir durumda sinirlenmen o kadar normal ki.
Güzelim, bak dürüst söyleyeyim: Ona yazacağın her laf, onu büyütmekten başka bir işe yaramaz. Arkadaşının “atma” demesi çok mantıklı. Adam zaten saygısızlık seviyesini göstermiş, sen ekstra bir şey yapmana gerek kalmadan kendini rezil etmiş.
Canım, mesaj atacaksan bile en fazla “Gördüm, komik buldum. Bir daha hayatıma bulaşma.” gibi kısa, cool bir şey yaz, roman yazma, laf yarışına girme. Ama bence en güçlüsü: Hiçbir şey yazmadan engellemek. En çok o koyar.