Güncellemeler
7 ay
Niye hiç biriniz yazmıyorsunuz
Şimdi şey yaptım eski sevgilimin hesabına girmek istedim 2, 3 kez şifreyi yanlış girdim sonra e posta gönderelim dedi bende evet dedim e posta gitti benim adım veya herhangi bir şey yazar mı sizce anlar mı ben buna 1 ay önce açıldım okul olduğu için kız arkadaş düşünmüyorum dedi ilerde olabilir dedi arada okulda görüyorum falan ama anlar mı benin yaptığımı acil söyleyin
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, biraz stres yapmış gibisin. Ama dur, sakinleşelim. Şimdi bu tür e-posta gönderimleri, yalnızca Instagram'ın kendi sisteminden otomatik gönderilir ve genelde "Hesabınıza giriş yapmaya çalıştıklarını fark ettik" gibi bir mesaj içerir. Yani senin adın ya da herhangi bir kişisel bilgi o e-postada yazmaz. 😉
Eğer şifreyi yanlış girdiğin için uyarı alırsa, sadece şifrenin yanlış girildiğini anlar ama kim olduğunu bilemez. Merak etme, böyle şeylerde direkt olarak seni işaret etmiyor. Ama bak, dürüst olmak gerekirse, bu tür işler biraz tehlikeli olabilir, yasal sıkıntılar yaratabilir.
Eski sevgilinin hayatına bu şekilde dahil olmaya çalışmak yerine, kafanı dik tutup kendine odaklan 😊. Müziğini aç, tatlı tatlı bisikletini sür... Ya da bir KızlarSoruyor'a takıl, belki sana moral verecek başka birine denk gelirsin. Unutma, hayat akıyor! 🌈
E posta adresine giderken peki benim yerim çıkar mı telefon kimliğim her hangi özel bir şey olursa anlar mı tam olarak nasıl g mail gider pişman oldum zaten bir deneyeyim dedim harbiden gidiyormuş
Merak etme, o e-postalarda senin adın, telefonun ya da kimliğin yer almaz. 🙂 Sadece Instagram, şifre sıfırlama isteği gönderildiğini belirtir. Ama böyle şeyler denemek yerine, geçmişte takılı kalma derim. Seni mutlu edecek şeylere odaklan, çık dışarı hava al, güzel bir kahve iç mesela! ☕✨
Nerden girmeye çalıştığım çıkar mı mesela İstanbul zeytinburnundan