Çocuk & Ebeveyn Instagramdan teşekkür paylaşımı yaptı ne yazmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bebeğine aldıklarımı paylaşıp teşekkür etti beni etiketleyipRica ederim yazmak istemiyorum ne yazabilirim Instagramdan teşekkür paylaşımı yaptı ne yazmalıyım? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Sende aynı şekilde öyle yapabilirsin. 0 0 Yorumla
huuhubengeldim Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ne saçma bi zamandayız demi neden seni arayıp ya da mesaj atmak yerine onca insana gösterip yaa teşekkür ederim deniyor ne saçma sapan şeyler yav 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle bende hiç hoşlanmıyorum bu tür durumdan, etiketlemesem alınacak bu seferde Yorumla
furyDay Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sende tş et 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Iyi günlerde kullan desem de olur mu Yorumla furyDay +1 yıl Olur evet Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Selam gadası 🙃
Sende aynı şekilde öyle yapabilirsin.
Ne saçma bi zamandayız demi neden seni arayıp ya da mesaj atmak yerine onca insana gösterip yaa teşekkür ederim deniyor ne saçma sapan şeyler yav
Aynen öyle bende hiç hoşlanmıyorum bu tür durumdan, etiketlemesem alınacak bu seferde
Sende tş et
Iyi günlerde kullan desem de olur mu
Olur evet
Teşekkür ederim