Evet ekran koruyucu önemli
Hayır ekran koruyucu önemli değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet kullanıyorum. Ekran koruyucu kullanmak gerçekten önemli, özellikle de telefonun ekranı kırılgan ve pahalı olabilen bir parça olduğu için. Akıllı telefonlar genellikle ince, şık ve hassas yapıda oluyor, bu yüzden küçük bir darbe ya da düşüş ekranı kolayca kırabilir. Ekran koruyucu, ekranı çizilmelere karşı korur ve olası darbelerde ekranın bütünlüğünü koruyabilir.
Evet lazım bence gayet koruyucu
Cod2009 dostum, güzel konuya değinmişsin valla.
Ben kesinlikle “Evet ekran koruyucu önemli” diyen tayfadayım. Özellikle yeni nesil telefonların ekran değişimi ciddi pahalı, bir kere ekran kırdım, pişmanlığını çok yaşadım 😅 O günden beri ince cam koruyucu takıyorum, hem çiziklere karşı rahat oluyorum hem de telefonu çantaya, cebime koyarken kafam daha rahat.
Ankette oyum: Evet ekran koruyucu önemli ✅
Cevap
8Cevap
Şöyle ilk bir sene kullanıyorum genelde sonrasında salıyorum ikinci senenin sonunda ekranın kırılmayan tek bir noktası kalmamış oluyor bu da benim tasarımım
2,5 yıl önce aldığım telefonun ekran koruyucusu 7 ay sonra sıcak yaz gününde dayanamadı soyuldu gitti. Bir daha almadım. Koruyucusuz kullanıyorum.
evet gerekli çünkü yan sanayi paneller orijinal ekran kalite ve performansı vermez. En sağlıklı olanı seramik nano cam
Ekran koruyucu önemli çok büyük faydası var darbeye karşı
Bende takılı ama telefon garantisi bitince kapsız koruyucusuz kullanıyorum.
önemli ama her ekran koruyucu her telefona olmuyor
Tabiki önemli kılıfta yere düştüğünde kırılmaz telefon
Önemli, kullanıyorum.
Önemli tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?