Telefonunuzun Ekranında Ekran Koruyucu Var mı? Varsa Ne Kadar Süredir Kullanıyorsunuz Faydaları Ve Zararları Neler Oldu Sizlere Ve Ekran Koruyucuyu Bir Müddet Kullanıp Çıkaranlar Niçin Çıkardınız Görüşlerinizi Bekliyorum 😊
Telefonunuzun ekranında ekran koruyucu var mı? Varsa ne kadar süredir kullanıyorsunuz faydaları ve zararları neler oldu sizlere?
Telefonu aldığımdan beri aynı ekran koruyucu 31 Aralık 2019 dan beri😂 parmak izi çok olmasa iyi olur da hep ekran pis gibi duruyor siliyorum yine bile tam gitmiyor değiştirme vakti geldi herhalde ama bu orijinal diye değiştirmek istemiyorum
var. telefonumu aldigimdan beri takılı. bir ara düştü ekran koruyucusu paramparça oldu değiştirdim. Faydası şu telefonu koruyor. Ekrana bir şey olmuyor ama zararı da şu ki telefon içten zarar görüyor. Yani dusunce ekranı değil de içi zarar görüyor
Nasıl bir ekran koruyucu veriyorlar ki kaliteli mi? Xiaomi redmi note 9s aldım henüz gelmedi merak ediyorum cam şeklinde mi kağıt şeklinde mi koruması nasıl
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Telefonunuzun ekranında ekran koruyucu var mı? Varsa ne kadar süredir kullanıyorsunuz faydaları ve zararları neler oldu sizlere?