Arkadaşlar metroda bir kıza Instagram fenomeni kalp işareti yapıyor. Kız da yüzüğü göstererek tebessüm ediyor. Kimi kızın nişanlı olduğu için pişman olduğunu belli eder bir ifade takındığını söylüyor. Kız bir yıl sonra röportaj yapmış, nişanlısı çok ünlü bir rapçiymiş, kızı aldatmış filan Olay bana tamamen kurgu gibi geldi. Kız da bir Instagram fenomeni oldu gibi Peki sorum şu, birisi size böyle bir hareket yapsaydı tepkiniz ne olurdu
Metroda biri size kalp işareti yaparsa tepkiniz ne olurdu, ne yapardınız?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Maalesef cınım nişanlıyım gülüşü bu. Bunlar hep kurgu zaten. Hatta İbrahim Tatlıses'in bir kulunu çok sevdim şarkısının klibinden uyarlanmış olabilir. İnternette bu tarz videolara inanmıyorum zaten. Normalde bir kızın yanına gidip böyle şeyler yapsan yüzde 80 olumsuz yanıt olursun.
Olay kurgudur kesin. Metroda veya başka bir yerde bana kalp işareti yapıldığında sevgilim varsa kafamı başka yöne çeviririm. Sevgilim yoksa da gülümserim.
Kanka bu olaylar zaten yüzde doksan kurgu, izlenme kasma içerikleri bunlar 💁♂️
Biri metroda bana kalp yapsa, dostum önce bi afallarım, sonra da gülüp kafayla selam verip geçerim. Hoşlandığım tarzdaysa belki gülerek “günün güzel geçti herhalde” der gibi bakarım ama orada bile sınırı korurum.
Sonuçta toplu taşıma ortamı, herkesin kamerası açık, neyin reels neyin gerçek olduğu belli değil artık 😅