Otobüste kendisinden yer isteyen kadına yumruk 👊 atan adam gözaltına alınmış.

Otobüste kendisinden yer isteyen kadına yumruk 👊 atan adam gözaltına alınmış.
Vermezdim. Üstelik adam kötü bir şey yapmamış. Kadın sırf kadın olduğu için gitmiş adamdan ısrarla yer isteyip vermeyince kötü bir laf söylemiş olmalı. O adam kim bilir günde kaç saat çalışıp kaç kişiyle uğraşıyor.
Babasının yeri mi de istiyor. ? Kadın diye yer vermenin mantığı nedir? Kadın aciz mi? Yoksa üstün mü? Eşit isek hiçbir kadına kadın olduğu için yer vermem. Kaldı ki yer isteyene hiç vermem.
Cevap
14Cevap
Yer veririm.
Kadın da genç birisi neden yer istiyor ki çözebilmiş değilim? Ayakları tutuyor sakat ya da yaşlı değil baston kullanmıyor sonuçta.
Valla videoyu izledimde her ne olursa olsun böyle saçmalık olamaz keşke otobüsde biri de o adamı dövseydi
Kalkar veririm. Zaten olması gereken o insan olmak ayrı bir şey
Neden uer istedi hamile mi hasta mı kadın diye yer vermem ki
Adli kontrol ile serbest bırakılır, ülkede ki adalet sistemi bu maalesef
Genelde yer veriyorum ama gıcık bi günümdeysem vermem yer falan
İnsanlar tuhaf vermek istemiyorsan yerimi veremem de geç gelip kucagina oturacak hali yokya
Ama neden yumruk atıyor acaba?
Ne olursa olsun yumruk atan sağlıklı bir insan degil , ama neden yumruk atiyor acaba diye dusunmen bile yanlış k
@metropoltilkisiii kanka %1.000.000 haklısın.. O adamın zaten iyi bi dayak yemeai lazım
Kimse bir anda kimseye tumruk atmamalı.. Ama kimse de kimseden durduk yere yumruk yemez yani burası da işin gerçek tarafı
Aynen ona iyi bir meydan dayagı şart akıllanır belki
Tanimadigi bir kadina yumruk atan erkek kafayi yemiştir psikolojik sorunlari vardir.
@metropoltilkisiii ya işte kadın ne yaptı ne dedi de o adam o raddeye geldi yani işi kadına yıkmaya çalışmıyorum ama görsüğüm kadarıyla yaşlı bi kadın değil, yani kesin bi laf çarpmıştır adam da hayvanlık etmiştir.. Ebizim erkek milletimiz hayvan zaten
Adam o raddeye gelmemeli hele hele tanimadigi bir kadina karşı o raddeye hiç gelmemeli
@metropoltilkisiii gelmiş işte dostum.. türkiye de kimsenin ruh sağlığı iyi değil
Şimdi izledim videoyu adam koca kadına yer vermemiş çocuğu kıcağına aşmamış assagılık orada olsaydım yapışırdım p çin
Veririm müshil ki istemiş
Zaten oturmuyorum o yuzden
Umrumda olmaz
İhtiyacı olan zaten yer veririm.
Veririz
Kullanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?