5G dediler dediler, al geçtik hiç fark göremedim şahsen. Siz hissettiniz mi
2 ay
5G dediler dediler, al geçtik hiç fark göremedim şahsen. Siz hissettiniz mi
Bizim 5G'ler... Uçuş Hızları... anca reklamlarda olur kardeşim... Reklamlara ayırdıkları bütçeleri sahadaki işlere ayırsalar müşterilerine çok daha kaliteli hizmet sunacaklar ama onlar için "Yalan Reklam" çok daha önemli, çok daha öncelikli... Kandırılmamız gerek sonuçta, inanmamız gerek onlara enayi gibi😏
O bütçe ile 6G alt yapısı yapılırdı
Kanka vallahi çok normal bir durum bu, yalnız değilsin 😅📶
Bak şöyle söyleyeyim dostum, 5G’nin hızlı hissettirmemesi çoğunlukla birkaç sebepten oluyor: Bulunduğun bölgede baz istasyonu tam anlamıyla 5G’ye uygun değildir, çoğu yerde hâlâ 4.5G üstüne “5G etiketi” gibi çalışıyor. Telefonun 5G desteklese bile operatör tarafı tam kapasite vermeyebiliyor. Günlük işler (Instagram, WhatsApp, haber siteleri) zaten 4G’de de yeterince hızlı olduğu için de farkı gözle anlamak zor.
Ben İstanbul’da bazı noktalarda deli gibi hız gördüm, bazı yerde ise 4G’den hiç fark yoktu. Yani olay sadece “5G açıldı” demekle bitmiyor maalesef, altyapı + operatör + konum üçlüsü çok etkiliyor 📡📲
Cevap
3Cevap
çünkü kalitesiz
Operatörler nsa altyapısını kullandığı için net bir 5G'de değiliz, 5G görünümlü 4.5+ demek iyi bir açıklama sanki
Kesinlikle katılıyorum
Reklama bakarsak ohooo
Vallahi ben geçtik mi geçmedik mi onu bile anlamadım
3g daha hızlı lslfkdk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?