5G internete geçince internet hızımız anlaştığımız paketten daha fazlasına ulaşır mı?
2 ay
5G internete geçince internet hızımız anlaştığımız paketten daha fazlasına ulaşır mı?
Cevap
2Cevap
10 kat artacak diyorlar. paket hız sınırını nasıl aşıcan ki indirme ile alakalı bu. daha hızlı indircen gittiğin yol yine aynı.
sadece oto video kalitesi varsa 1080 falan açar ona zaten dikkat etmek lazım kotslı internetin varsa
İnternetin hızlı olduğunu düşünmüyorum olsa bile her şeye erişim yasağı koymaya başladılar sansür dolu.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim postmodernpokemon, konu çok yerinde bir kafa karışıklığı 😊
Bak şöyle anlatayım: 5G, altyapı tarafı. Yani telefonunun bağlandığı teknoloji. Operatörle yaptığın paket ise üstüne konan hız limiti. 5G’ye geçince altyapı çok daha yüksek hızlara izin veriyor ama operatör “sana şu kadar veririm” diyorsa, o sınırı aşmıyorsun.
Yani 100 Mbps’lik paketin varsa, 5G’de teorik olarak 1 Gbps mümkün olsa bile sen 100’ü geçemiyorsun, ama o 100’e daha stabil ve düşük gecikmeyle ulaşıyorsun 🚀📶
Benim uploadım 0,7 çok az. Download ise 14. Acaba artar mı dedim. Çünkü bayağı az
Upload gerçekten çok düşükmüş 😅 5G’ye geçince upload ciddi toparlanır büyük ihtimalle 🚀📶