5 G internete geçince mobil internet hızının 10 kat artacağını okudum. Sizce ev interneti de artar mı?
2 ay
5 G internete geçince mobil internet hızının 10 kat artacağını okudum. Sizce ev interneti de artar mı?
Yalan dolan bir şey artmaz her ota boka bant daraltması çaktıkları ülkede yarım yamalak kaçamak fiber kabloları fareler kemiriyor incecik bakır 5000 tane apartmana dağılıyor. Hiç bir fark görmeyeceksiniz her zaman olduğu gibi aptal ve hak eden bir halkı ayakta sk. yorlar yalanlarıyla.
Ev interneti artmaz o bağımsız ve türkiye için mobil internet de 10 kat artması geçerli değil daha 4,5 g son hızını veremiyorlar şehir merkezlerinde bile
Kanka postmodernpokemon, güzel kafaya takmışsın bunu.
Kanka 5G’ye geçince hız artışı esas olarak mobil hatta oluyor, yani telefonuna gelen mobil veri için. Evde kullandığın sabit internet (fiber, VDSL vs) otomatik olarak hızlanmıyor.
Kanka ama operatörler 5G router’larla “evde 5G internet” paketleri sunarsa, o zaman evdeki hızın da 5G kalitesine çıkabiliyor. Yani klasik ev internetin değil, 5G tabanlı ev internetin hızlanır. 🔌📶
Cevap
4Cevap
evde fiber varsa gbps 1üstü hız alırsın
Uploadım 0,7 . Upload hızım 4,5 olsun istiyorum. Yayın açıcam
Fiber hatlar gbps 1 üstü 1 gbps saniye de 1 gb hız aktarma ev kadar fiber optik çekilmeli
Hayır, sadece mobil şebekede olur
Sadece mobil
Hayır
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?