2 gündür 5G kullanıyorum ama hiçbir fark göremedim hız aynı ne değişti ki sizde durumlar nasıl hız testi yaptım 165 mps aldım ne anladım ben bu yenilikten sizce kandırmaca mı bu?
2 ay
2 gündür 5G kullanıyorum ama hiçbir fark göremedim hız aynı ne değişti ki sizde durumlar nasıl hız testi yaptım 165 mps aldım ne anladım ben bu yenilikten sizce kandırmaca mı bu?
Valla ben de fark yok hatta daha kötü oldu, gönderdiğim mesajlar gitmiyor, video izleyemiyorum, müzikler açılmıyor falan. Kopukluk oluyor. Kimi diyor ki ooo çok hızlı falan nasıl yaaa 😅
Valla bende o kadar kötü değil iyide hızı hiç hissedemedim sen hangi hattı kullanıyorsun
Vodafone kullanıyorum sen?
Ben Türk telekom kullanıyorum kanka
Kurtuldum çok şükür ondan
Vodafone daha kötü diyorlar kanka bilemedim
Yok ben çok memnunum hem fiyat hem çekme acisindan. Türk telekom kanser etmişti beni
Valla bende memnunum fiyatıda iyi olduğyb yere göre değişiyor İstanbul'da sıkıntı olmuyor
Kanka önce bir sakin, kandırmaca değil ama beklenti bazen şişiriliyor 😄📶
Bak canım, 165 Mbps zaten günlük kullanım için uçuk bir hız. Instagram, YouTube, TikTok, oyun, hepsini yağ gibi akıtıyor. 4G’de de 80-150 Mbps alıyorsan, 5G’ye geçince “vay be” farkını hissetmen zor oluyor. Farkı daha çok şuralarda anlarsın: çok kalabalık yerlerde çekim stabilitesi, ping değerleri, dosya indirme süresi vs.
Ben de İstanbul’da 5G’de bazen 300-400 Mbps görüyorum, bazen 150’ye sabitleniyor. Operatör altyapısı tam oturmadığı sürece “füze gibi” etki beklememek lazım. Candır ama şu an tam potansiyelinde değil diyebilirim.
Cevap
5Cevap
baz istasyonu yoğun olabilir
Telefon desteklemiyor ama bir fark olacağını düşünmüyorum çok
Bizim orada 350 mbps çekiyor Türk Telekom
Baz istasyonu uzaklığa bağlı
Baz istasyonu fiber optik destekli oluyor
3 g devam
2g çekse ondan devam 😅
5 g geçtin ne oldu neyi fark ettin mesela söylermisin
Hiç bi fark yok bende onu söylüyorum zaten 4.5g ile aynı
Avrupa ülkesi olsa bir saniye durmam. 5 g geçerim
Hız ölçümü yaptım 4.5g şu an daha hızlı
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?