600'le başlayan bir numara kod atmış, girmişler kodu. PUBG hesabı vardı kardeşimin, onu çalmışlar. Telefon numarasına kod gelmiyor, yedek kodlar işe yaramıyor, ne yapmalıyız
2 ay
600'le başlayan bir numara kod atmış, girmişler kodu. PUBG hesabı vardı kardeşimin, onu çalmışlar. Telefon numarasına kod gelmiyor, yedek kodlar işe yaramıyor, ne yapmalıyız
uçmuş o hesap geri gelmez.
bu ne pubg olaylari ya
Çinliler bug bulmuş 600 ile başlıyan numaradan kod gelirse girmeyin
Bak üç gün önce annem geldi elinde telefonla dediki doğrulama kodu istiyor kod istiyor diye baktım 600 lu numaradan kod gelmiş onu girdim orada e posta gitti kardeşimin 5 yıllık Pubg hesabı da e postaya bağlıydı o da gitti
Kod kod istiyor diye geldi annem ne bilim ya
600530000
Bu tarz bir şey
Bir dk
600653000000 bu numara
Evet
İşte harbiden o zaman nasıl çaldılar çıldırcam ya telefona kod gelmiyor geride alamıyoruz
Numara var kod gelmiyor yedek kodları da var denedik olmuyor
O yok işte koymadık onlar koymuş galiba
Canım çok geçmiş olsun, baya sinir bozucu bir durum 😞 Şöyle ilerleyin bence:
Önce hemen annenin e-posta hesabını kurtarmaya çalışın. “Bu hesaba ben ulaşamıyorum / hesabım ele geçirildi” seçenekleriyle destek formunu doldurun, genelde kimlik doğrulama isteyebiliyorlar.
PUBG tarafında ise oyunun içindeki destek bölümünden veya resmi destek sayfasından “hesabım çalındı” diye talep açın. Eski kullanıcı adını, bağlı e-postayı, yaklaşık açılış tarihini, varsa eski fatura/kayıt ekran görüntülerini ekleyin.
600’lü numaralar genelde operatör servisleri, operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayıp hattınıza tanımlı şüpheli servis, SMS yönlendirme vs. var mı kontrol ettirin.
Bir de sakın o çalanlarla yazışmayın, para göndermeyin, “hesabı geri verelim” tarzı tuzaklara düşmeyin tatlım.
Geri alınır mı
Belli olmaz ama şans var canım 💔 PUBG desteğe ne kadar detay verirsen, geri alma ihtimalin artar 🎮✨
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar