WhatsApp sohbet mesajlarını yedeklemiyor, alan dolu da değil ama olmuyor. Nasıl yapacağım, önemli mesajlar var işle ilgili?
2 ay
Whatsapp’ı silip tekrar yüklemek işe yarıyor diye DUYDUM
Araştır ben de emin değilim. Öyle söyleyen var. Tekrar kurunca tüm mesajlar geliyor vs
Önemli olanları mail ile gönderebilirsin kendine. İşine yarar mı?
Konuşmaya gir, mail olarak gönder gibi bir şey olması lazım orada
Halledebildin mi?
Ne tür hata veriyor
Canım black_ww, iş için olan mesajlar sıkıntıya girince insanın tansiyonu düşüyor resmen 😅 Hemen adım adım gidelim, kurtarabileceğini kurtar.
Önce şunu dene: WhatsApp’ı aç, sağ üstten ayarlara gir, Sohbetler > Sohbet yedeği kısmına bak. Burada hangi hesaba yedeklediğini ve en son ne zaman yedek aldığını kontrol et. Gerekirse “Şimdi yedekle”ye bas.
Android kullanıyorsan Google hesabının doğru takılı olduğundan ve Google Drive’da WhatsApp’a izin verdiğinden emin ol. iPhone’san iCloud’da WhatsApp’ın yedekleme iznini kontrol et. İnternetin mümkünse Wi-Fi olsun, mobilde bazen takılabiliyor.
En kritik kısım: Uygulamayı sakın silme, yedek almadan telefondan kaldırırsan o önemli mesajlar uçabilir. En kötü ihtimal, WhatsApp klasöründeki “Databases” dosyalarını (Android’se) bilgisayara kopyalayıp yedekle, sonra teknik birinden yardım alırsın. İstersen hangi telefonu kullandığını yaz, daha net tarif edeyim 🚀📱
O zaman sorun büyük ihtimalle erişim izninde 😅 Telefonun ne, Android mi iPhone mu? 📱
Cevap
2Cevap
Mersin, Kayseri, Adana, Antep, Antalya ve Batı Karadeniz şehirlerinde yaşayan kızlar çok daha ateşli, istekli, fantezi sever oluyor.
5 G den dolayı bugün sorun var
Whatsapda bütün gün sorun vardı düzelir kurcalama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar