wp sildim tekrar yukledim iclouddan geri yukleme yapmaya çalışıyorum yarım saattir boyle kaldı acayip sinirlendim yardim edin lutfen sildim tekrar yukledim yine 7de kalıyo
ben eposta degistirmistim Şu an resmin hemen altında eskisi duruyo e posta yazan kısımda yenisi var cıkıs yap diyom eski kimliğin sifresini istiyo girsem de e posta yeni olmadigi icin kabul etmiyo nası degiscek ki ordaki
Yok hayir, silinmez. Alti ustu Icloud baglantisini koparip tekrar bagliyorsunuz.. Eposta meselesini tam anlamadim ama sync sorunu olduysa ondan da olmus olabilir. Koparmadan once de bi daha deneyin bakalim 🤞
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Icloud hesabinizdan cikis yapip, tekrar giris yapip dener misiniz bi?
nası yapcam onu
Ayarlar-> Resminize tiklayin
En altta cikis yap olmasi lazim. Ing kullaniyorum, sign out bende. Ona yakin biseydir
ben eposta degistirmistim Şu an resmin hemen altında eskisi duruyo e posta yazan kısımda yenisi var cıkıs yap diyom eski kimliğin sifresini istiyo girsem de e posta yeni olmadigi icin kabul etmiyo nası degiscek ki ordaki
Tam algilayamadim 🤦♂️
tamam tamam onu hallettim de iphonedan silincek mi her şey simdi
Yok hayir, silinmez. Alti ustu Icloud baglantisini koparip tekrar bagliyorsunuz..
Eposta meselesini tam anlamadim ama sync sorunu olduysa ondan da olmus olabilir.
Koparmadan once de bi daha deneyin bakalim 🤞
e postayi hallettim de aslinda size ss atsam cok iyi olcak ya
iphonedan silinen veriler icloud’da bulunmaya devam edecektir yaziyo