Wpda sildigim mesajları nasıl geri getirebilirim bir yedekleme yapmamıştım Şimdi geri getirmek mümkün mü?
WhatsApp yedeklenmeyen mesajları geri getirme nasıl yapılır?

Wpda sildigim mesajları nasıl geri getirebilirim bir yedekleme yapmamıştım Şimdi geri getirmek mümkün mü?
Merhabalar,
Bu hemen hemen hepimizin başına gelen talihsiz bir olay ve bunun için çözüm yolları ararız. Ben de sana bu çözüm yollarını anlatmak istiyorum. Umarım faydalı olur.
Eğer mesajlarınızı yedeklemediyseniz üzülmenize gerek yok, her şeyin bir çözümü olduğu gibi bunun da bir çözümü var. Android ve iOS için bu işlem aynı, ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Dikkat etmeniz gereken tek nokta şu: uygulamayı güncellediğiniz, sildiğiniz ve yeniden kurduğunuzda karşınıza çıkan WhatsApp bildiriminde "Mesajlar yedeklensin mi?" Seçeneğine her zaman evet demiş olmanız lazım. Aksi takdirde en son ne zaman evet dediyseniz sadece o andan başlayan yazışmalar karşınıza çıkacaktır.
Bu işlem için iki cihaz seçeneğiniz vardır: Android ve iOS. Başta da dediğim gibi bu iki işlemcide de yöntem aynı fakat uygulama olarak biraz daha farklı bir dizaynı olabiliyor. Basit bir yöntemle eski mesajları geri getirmeniz mümkün olacaktır. Bu yöntemi de yazımın devamında anlatacağım.
Android işlemci bir telefona sahipseniz eğer, Uygulamalar arasından Play Store' u bulup, ona tıklamanız ve WhatsApp diye arama butonuna arama yapmanız gerekiyor. Uygulama telefonunuzda yoksa eğer, yükle seçeneğine tıklamanız; uygulama telefonunuzda mevcutsa da güncelle seçeneğine tıklamanız gerekmektedir. Son olarak da telefonunuza inen WhatsApp uygulamasını açıp, karşınıza çıkan "Eski mesajlar yedeklensin mi?" İbaresine evet deyip ilerlemeniz gerekmektedir.
Dediğim gibi, Android işlemcisi ile yöntemle iOS için bu yöntemi deneyebilirsiniz. Android'den biraz farklı olarak "Play Store'" yerine, iOS'ta "App Store'" mevcut. Bu nedenle de ararken "App Store" uygulamasını bulup aynı işlemi bunun için de yapmanız gerekmektedir. Bu işlemlerden sonra mesajlarınızın geri yüklenmiş olması lazım. Eğer yüklenmediyse de, uygulamayı daha önce silip tekrar yüklediğiniz zaman mesajları yedekleme seçeneği karşınıza çıktığında "hayır" ibaresine tıklamışsınızdır. Böyle bir işlem yaptığınızda da mesajlar kalıcı olarak silinmektedir.
Umarım faydalı bir yazı olmuştur, okuduğunuz için
Whatsapp on aynısını Türkler icat etti lakin masonlar engel oldu gelişmesine ve sionizm desteğiyle Whatsapp kuruldu yani CSI ile iletişime geçmen lacım
Eğer aynı telefonda ve o an sildiysen hemen yükleyince geliyor mesajlar
Sileli 4 5 ay oldu Ve telefonumda değişti zaten iki kez
Kimin mail adresini bilmem gerekiyor
Evet biliyorum peki ne yapmam gerekiyor şimdi
Şuanda wp kurulu Ve aradan zaman geçtiği için bir sürü mesaj var anlamadığım nokta şu mail adresimi eskisi ile değiştirince eski Mesajlar yedeklenmemiş olmasına rağmen gelir mi
Ve birde şu var mail adresimi eski telefonumdayken değiştirmiştim önceki mail adresimin yerine yenisini kurmuştum şimdi eski Mesajlar hangisinde oda bilinmiyor pek
Büyük ihtimalle olmayacak ama yinede çok teşekkür ederim
Android telefon kullanıyorsan (iphone’da denenmedi) recorvery programları ile gelme olasılığı oluyor. Buluta değil telefona kayıt yapması yeterlidir. Bir zamanlar Web WhatsApp özelliğinde mesaj/resimler silinsede mesaj ekranın üst sayfalarda tekrar görünüyordu.
Recovery programı olarak hangisini kullandınız? Benim mesajlarım dün silindi. Bende yedeklenme var zannedip hepsi gitmesin diye uygulamayı silip geri yükledim ama yedekleme yokmuş. Android kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Google hesabından alırsın
Yedekleme yapmadım ki hesabımdan bulayım
Ozaman bulamazsn😂
Ya ama 😂😂
Uzuldum😂
Görüş
11Görüş
Malesef telefon değiştirdiysen imkanı yok. Yedeklemeyi bulut üzerine yapıyor fakat onu yapmadığın için sıkıntı. Telefon duruyor olsaydı belki hal çaresi bulunurdu.
Ben telefonu değiştirmedim. Mesajları yedeklemeden sildim geri getirme ihtimali var mı
Herseyin yediğini ne kadar çok seviyorusnuz kimbilir nerede kulanacaksn onu
Acaba ne geçiyor aklından da böyle bir gereksiz görüş yapıyorsun
Pardon da neler geçti “haklı olaraktan “
Demekki yanılmışsın hayatımda hiç biri olmadı
İster İnan ister inanma bunların hiç biri olmadı ve ayrıca o kadar manyak değilim eski mesajların yedeğini bulup milletin yüzüne vuracak raddede değilim
Ya pardon da olayın aslından sizene sizin sandığınız kadar manyakça ve psikopatça değil bunu bilmeniz yeterli
cihaz androidse görüntüleri bulursun ama yazışmalar zor
Malesef gitti artık bunu ben de yaşamıştım 2 senelik sevgilimle olan mesajlarım gitti whatsapp yetkililerine mail bile attım ama kurtaramadım
wp yüklediğinde zaten sana soruyor eski mesajlarınızı geri getirmek istiyor musunuz diye eğer böyle bir şey sunmuyorsa üzgünüm bir yolu yok
İşte maalesef sunmadı
Yedekleme yoksa gelir mi ki
Maalesef öyle bir şey mümkün değil
getiremezsin soğuk bir su iç üstüne
Mumkun degil
değil galiba.
getiremezsin
Yedeklenen gelir
Malesef
Eline sağlık gitti
degil
En İyi Görüş