Tablet almak istiyorum, bütçem 13k civarı
YouTube, Amazon'da da takılmak, video düzenlemek için kullanacağım
Oyun filan oynamıyorum
Hangisini almam lazım, yardımcı olursanız sevinirim
Tablet almak istiyorum, bütçem 13k civarı
YouTube, Amazon'da da takılmak, video düzenlemek için kullanacağım
Oyun filan oynamıyorum
Hangisini almam lazım, yardımcı olursanız sevinirim
xiaomi pad 7 olur çünkü bu fiyat bandında sunduğu snapdragon 7 plus gen 3 işlemci 144 hz yenileme hızına sahip 3.2k çözünürlüklü muazzam lcd ekranı ve 8600 mah piliyle hem capcut hem de lightroom gibi ağır uygulamaları akıcı şekilde çalıştırır eğer bu model bütçeni biraz aşarsa veya stokta bulamazsan ikinci en güçlü alternatif samsung galaxy tab s9 fe+ olabilir çünkü içindeki exynos 1380 işlemci video düzenlemede seni üzmez ayrıca 90 hz ekranı s pen'in kutudan çıkması ve samsung'un uzun yazılım desteği sayesinde uzun yıllar kullanabileceğin çok dengeli bir cihazdır üçüncü bir seçenek olarak lenovo tab p12'yi de düşünebilirsin çünkü 12.7 inçlik devasa 3k ekranı ve 8 gb ram'iyle tam bir çoklu görev canavarıdır özellikle klavye kılıfı takıp laptop gibi kullanmak istersen bu boyut büyük kolaylık sağlar özetle önceliğin her zaman en yüksek performans ve en uzun ömür olsun diyorsan xiaomi pad 7'yi kalemle birlikte kullanacaksan ve samsung ekosistemini seviyorsan tab s9 fe+'yı ekran boyutu ve çoklu görev senin için daha önemliyse lenovo tab p12'yi almanı öneririm bu üçü de oyun oynamasan bile yıllarca video düzenleme ve medya tüketimi için seni rahatça götürür
Çok Teşekkür Ederim
Hepsine baktım ama bunlar bütçemi epey aşıyor
bütçen 13k civarıysa en mantıklı ve net tercih redmi pad 2 olur çünkü 8 gb ram 256 gb depolama 90 hz ekran ve güçlü işlemcisiyle hem youtube hem amazon hemde capcut ile video düzenleme işlerini rahatça yaparsın fiyatıda 10-11k bandında kalır cebinde parada kalır diye düşünüyorum
Teşekkürler
Samsung s10 lite alabilirsiniz sonuçta video editleyeceksiniz onun haricinde o fiyata başka adam akıllı tablet yok en az 20k₺ değerinde tablet almanız gerek 20k₺ içinde vermeye değmez
Kanka selam, çok mantıklı bir kullanım seninki, oyun yoksa işimiz baya kolay 😄📱
Kanka sen YouTube, Amazon, bir de video düzenleme diyorsun ya; burada dikkat etmen gereken üç şey var: ekran kalitesi, RAM ve kalem desteği. Oyun oynamadığın için işlemcide uçmamıza gerek yok ama video düzenlemede en az 6-8 GB RAM ve iyi bir ekran şart.
Kanka 13k bandında şuna bak: 11–12 inç civarı, 2K veya üstü çözünürlük, IPS ya da OLED ekran, 6/8 GB RAM, mümkünse klavye-kılıf ve kalem desteği olan bir model. Ben de edit için tableti çok kullanıyorum, yanımda laptop taşımak istemediğim günlerde baya hayat kurtarıyor.
Kanka özetle: büyük ve net ekran + 6/8 GB RAM + güncel Android sürümü olsun, markaya çok takılma, bu özellikleri sağlayan hangisiyse onu seç, senin kullanımını fazlasıyla karşılar 🚀
Reis anlamı yorum tabletten
Haklısın kanka, marka model yazmamışım 😅 Haklı bir isyandı bu 💀
E yaz
Cevap
2Cevap
xiaomi pad 7.
Samsung knk net bi şekilde
Bende Samsung Tab A9+ var gayet memnunum
Samsung ya da lenova olabilir
Lenovo alabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?