Şimdi ben bu tablete format attım önceden de atmıştım ilk defa böyle oldu ve bağlandığım interneti de değiştiriyorum ama bir türlü gmail hesabı açılmıyor hep aynı hatayı veriyor anlayan varsa bir yardımcı olabilir mi? 🙏
Tableten anlayan arkadaşlar bir bakabilir mi acaba?
Devletin dağıttığı tabletlerdense google play olması zaten rootlu olduğunu gösterir ama amatörce atıldığı için tam yetki sağlayamamış mevcut root kaldırılmalı ve düzgünce atılmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Devletin dağıttığı tabletlerdense google play olması zaten rootlu olduğunu gösterir ama amatörce atıldığı için tam yetki sağlayamamış mevcut root kaldırılmalı ve düzgünce atılmalı
Peki bunu tam olarak nasıl yapabilirim ya da ben yapabilirmiyim diye sormam daha doğru olur
Kendin yapacaksan youtube'a "e-tab4 root kaldırma/rootlama" tarzı arama yaparak kolayca bulabilirsin
Teşekkürler
vaay benim nesilden birisi bende vardı en son kardeşim kırıp atmıştı bunu :D :D
root attırmaktan başka çaren yok maalesef
Bu root tam olarak nasıl bir şey 🤔
tabletin tüm yetkisini kullanıcıda topluyorsun işte. bana kalırsa telefoncu birine git ver halleder uğraşma bence.
Hım 🤔 teşekkürler
rica ederim :D bu zamana kadar sağlam kalabilmesine şaşırdım ve maziye gittim sayende :D :D
Hiç yere bile düşmedi bu ama işte formatladım keşke formatlamasaydım 😞 olucağı varmış