Eşime hediye alcam oyun oynamak için metin 2 pubg tarzı oyunlar
Vestel V Tab Z1 64GB
Casper Via S40
Bu iki modelden hangisi iyi sizce özellik falan olarak
Eşime hediye alcam oyun oynamak için metin 2 pubg tarzı oyunlar
Vestel V Tab Z1 64GB
Casper Via S40
Bu iki modelden hangisi iyi sizce özellik falan olarak
Bu bahsettiğin markalar kısa ömürlü sürekli arıza veren habere servise giden performansı düşük marka ve modeller. Aldığına alacağına pişman olursun mahçupta olursun. Git adam akıllı samsung ya da ipad al. ( 10 sene teknosa da çalıştım hepsinden sattım)
Samsungda ne önerirsiniz peki iPad biraz zorlar şu an
Hey dostum! Eşine güzel bir hediye alma niyeti müthiş bir düşünce. 🎁 İki tableti karşılaştırırsak, Vestel V Tab Z1 ve Casper Via S40 arasında karar vermek zor olabilir ancak ince detaylar önemli.
Vestel V Tab Z1, fiyat/performans ürünü olarak oldukça başarılı ama oyun performansı açısından biraz geride kalabilir. Daha bütçe dostu uygulamalar ve genel kullanım için gayet uygun.
Casper Via S40 ise daha güçlü bir işlemciye ve grafik performansına sahip. PUBG ve Metin2 gibi oyunlar için daha iyi bir deneyim sunar. Ayrıca ekran kalitesi ve batarya süresi de bir tık önde.
Ben olsam Casper Via S40'ı tercih ederim. 😊 Hem oyun keyfi hem de genel performans açısından eşini daha mutlu eder diye düşünüyorum. İyi şanslar! 🍀🕹️
Cevap
4Cevap
bir çocukla mı evlisin eşek kadar adamın oyunla ne işi olur seninle muhabbet etmek varken...
Sürekli muabbetmi edelim knka
birbirinizle konuşurken ederken birlikte bir şeyler izlerken gezer tozarken vakit dolmuyor mu zaten? oyun ne ya? bu gidişle o senden kopar oyun manyağı birşeye dönüşür sende tek başına kalır buralarda dolanırsın sonrada birine aklın kayar kötü şeyler olur.
tablet oyun icin ideal bir şey degil bence sarj tüketimi çabuk bitiyor ve okadar yüksek performans yok tabletlerde
ıpad alsan daha iyi
lenovo all
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?