Sitede kız profili oluşturup cevap yazanlar var, mesaj atıp sohbet etmeye çalışanlar var. Bu hastalıklı kişileri anlamanın yolu var mı acaba? Bir anlama detayı falan.
2 ay
Sitede kız profili oluşturup cevap yazanlar var, mesaj atıp sohbet etmeye çalışanlar var. Bu hastalıklı kişileri anlamanın yolu var mı acaba? Bir anlama detayı falan.
Soru cevaplar al geç.
Soru cevapla geç.
Beklentin ne ki, kimin ne olduğunu anlaman bu kadar önemli?
Görüntülü konuşma iste kem küm ettiği anda bas engeli geç.
genelde özel konuşmam ama bi keresinde sorum olmuştu özelden devam ettik. sanırım erkekti. ispata gitmeye çalışınca kaçtı :))
Kanka cidden rahatsız edici bir durum bu, haklısın sinir bozuyor.
Kanka önce şunu söyleyeyim; ifşa işine sakın girme, hem hukuken sıkıntılı hem de seni uğraştırır. Onun yerine bazı işaretlere dikkat edebilirsin. Kanka genelde bu tip sahte “kız” profiller: yazım dili çok yapay olur, her soruya flört/seks kafasıyla gelir, profilinde aşırı genel şeyler yazar, aynı cümleleri farklı hesaplarda kullanır, özelden çok hızlı yürüme moduna geçer.
Kanka en güzeli; rahatsız ediyorsa direkt engelle ve siteye şikayet et. Adminler IP, cihaz vs’den zaten anlıyor. Sen kendini koru, muhatap olma, uğraşma bile.
Cevap
11Cevap
Sıkayet edebılırsın sadece. Ozel konulara gırenlerın cogu erkek pembe olsada
Genelde girmiyorum ama geçen birisi özelden yazdı. Dedim senin erkek olmadığını anlamam lazım. bana hakaret etti çıktı. ispatlama yoluna gdince ifşa oluyorlar. o yüzden güven de kalmadı pembe profillere
Gurursuz adiler ya. Çhakal çhakal sorular soruyolar kız nickiyle. Ben de gidip rezil ediyorum bol bol 🤸
bı de bu kisiler yuzunden erkekler gelip erkek misin diye soruyor ya her erkege ılıman mı davranmalıyım yani
aynen, artık herkes potansiyel erkek :)
Erkek profilinde ağzını arayanlara ne diyeceksin 🤣
Kesinlikle çok fazla sayıda anlaşılmadım kadını sanıyorlar bide insan neden kendi kimligini gizler
Kadın olmak istiyorlar herhalde , :))
Hangi biriyle uğraşacaksınız ki kız profillerin neredeyse hepsi erkek troll liseli pçler eğlencesine buradalar sazan avlıyorlar 😂
aynen. 100 kız varsa 80 i fake bence. bende sileceğim sanırım uygulamayı
silin gitsin zaten adminin tek derdi reklam geliri. Burası ölü ben senede bir gelip buradaki eziklerin haline bakıp kendi hayatıma, başardıklarıma ve olduğum kişiye şükredip silip gidiyorum. Kötü hissedince geliyorum iyileşip gidiyorum.
Az konuş erkek arıyorum de gerçk hesabı çıkar çoklu hesap diye mesaj at gerekirse mesajı da ss al bildir
Hele hele burada kimseye güvenme. Kurtlar sofrası burası
erkek olarak cevap alamayınca kadın kılığına girip aranıza sızıyolar
ne elde edebilirler ki sdsd
sahte bir ilgi
cinsel muhabbet edip kendilerini mi tatmin ediyorlar. çok slkça.
karşı cins ile etkileşime açlar. gerçek bir kadınla iletişim kurma deneyimine olan bir istek aslında. bunu da ancak kadın kılığında yapabiliyorlar :d
bu konularda çok gerideyiz ülke olarak. maalesef.
dünya genelinde durum çok farklı değil aslında iki cinsin iletişimi zorlaştıkça ihtiyaç bi şekilde kanalize oluyor
Anlamanın yolu yok da baktın abazalık yapyo bilki o hastalıklı herif
Mesaj yazıyorsa işte o erkektir ifşaladin bir seks hakkında çok soru soruyorsa
İfşa edin hemen engelleyelim. Boşa yürümeyek
Engelle geç ne ugrasıyon
Ses at de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?