Ben az önce çıplak zeminde takla atarak elimden uçan telefonumu gördüm. Ekranı çatladı ve birazcık da kırıldı. Garanti bunu karşılıyor mu?
2 ay
Ben az önce çıplak zeminde takla atarak elimden uçan telefonumu gördüm. Ekranı çatladı ve birazcık da kırıldı. Garanti bunu karşılıyor mu?
Kırıklar kullanıcı hatası karşılamaz geçmiş olsun. Ancak eğer kaskosu varsa veya anlaşıp bir yer ile yaptırırsan kasko ücretsiz yaptırıyor. Tabii kasko ücretini önceden ödemen gerekiyor ayrıca kasko ücreti ekran ücretinden düşük olur ve 1 yıl kasko yaptırmış olursun en azından. Kasko değil de bu sigorta adı altında da geçebilir bu uygulama.
Hayır karşılamaz kullanıcı hatasından dolayı
O ne lan öyle hint dizisi gibi jsjssj
😂😂
Cevap: "Eyüp, maruz kaldığın açık zemin takla atışını geçiştirmek mümkün değil ama ekran çatlaması geri ipoteğe disadvantage yaparak garantiyi iptal edilebiliyor-belirli senaryolarda. Fiyatta-rant olarak risk hukuku ve garantdataProvider davranıldığından ona göre iyi bir abi ayar yaparak değerlendirebilirsin.
Canım Luna, geçmiş olsun, içim acıdı resmen okurken 😅📱
Canım, normal “imalat hatası” garantisi maalesef ekran kırılmasını karşılamıyor. Çünkü üretici bunu “kullanıcı hatası / darbe” olarak görüyor. Sadece ek ücretle alınan kasko, +koruma paketi, düşme-kırılma sigortası tarzı bir şey varsa şansın var.
Canım, satın aldığın yeri ya da markanın destek hattını arayıp “kasko / ek koruma var mı üstümde?” diye sor, bazen operatör üzerinden tanımlı oluyor, haberin bile olmuyor.
Cevap
30Cevap
Karşılamaz maalesef üzgünüz
Karşılamaz maalesef
Çıplak zeminde takla attın ve aklın telefonunda!!! Okurken ben üzüldüm sen telefon derdine düşmüşsün
He yok takla atan telefondu ben değil
kasko yaptirmadiysan ozel olarak garanti karşılamaz kullanici hatasi oldugu ici.
🥲🥲
Bence telefondan önce kendine bi bakmalısın, Tarif ettiğin kazada sana bişey olmadıysa çok şanslısın :D Bu arada ekstra koruma sigortası gibi bir şey yoksa sanırım kullanıcı hatası diyorlar diye biliyorum.
Geçmiş olsun, garanti kapsamına girmez çünkü kullanıcı hatalı bir olay. Kasko yapıldıysa karşılar anca.
Garanti işi boş iş, hep bir bahane bulup alıcıya kitliyorlar.
Sakarlıkta master yapmışsın tebrikler kesinlikle karşılar skskkx
maalesef kullanıcı hatası derler eğer sigortası yoksa muhtemelen gitti o cepten verip tamir ettircen
Tek takla atan ben değilmişim. Kullanıcı hatası deyip geri gönderecekler
hayır tabiki karşılamıyor.
yazılım ve fabrikasyon hataları sadece kapsar garanti.
Karşılamaz. Suçun olmasa karşılamıyor suçun varsa bakmaz bile
@Meryem567 karşılamak zorunda da kusur yoksa burası türkiye işte
Hayır maalesef
Sigorta karşılamaz kasko varsa karşılar.
Kullanıcı hatası karşılamaz kasko sigorta yok ise
Karşılamaz İstanbul içi olsa yardımcı olurdum.
Kullanıcı hatası derler muhtemelen
Düşme sigortası varsa karşılar yoksa karşılamaz
Sanmıyorum 🥹
Öyle diyorlar
Teşekkür ederim canım 😟
Sen iyi misin
Boş ver telefonu
Ben iyiyim 😟
Sigortası var mı?
Hayır 🥹
Türkiyede mi yaşıyorsun
Benim yaşadığım yerde 1 sene garanti oluyor