Ekipler bana santrale uzaksın deyip upload hızımı 15 yapmıyorlar inadına modem arayüzünde baktığım zaman zayıflama 0.1 bu hiçbir şey santrale yakınım santral dibimde neyin uzaklığı bu 2 ayrı dava açtım kendilerine ne yapmalıyım daha yetti bunların yalan yanlış bilgilendirmeleri
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Musa Arda,
kanka sinir olman çok normal, TT ile uğraşmak bazen boss kesmekten zor 😅
Kardeşim “santrale uzaksın” olayı her zaman gerçek santral mesafesi olmayabiliyor. Artık bir sürü yerde saha dolabı, port, altyapı kapasitesi, port yoğunluğu vs. devreye giriyor. Modemde zayıflama 0.1 görünmesi iyi ama tek kriter o değil; profiline tanımlanan hız, santralde/dolapta desteklenen profil ve hatta bölgedeki yoğunluk bile etkiliyor.
Dava açman ağır hamle olmuş bu arada. Bundan sonra bence önce BTK’ya detaylı şikayet aç, hız testlerini ve modem ekran görüntülerini ekle. Bir de farklı ISS’lerden altyapı sorgulaması yap; eğer diğerleri 15+ upload gösterip TT vermiyorsa, elinde çok sağlam koz olur. En kötü senaryoda ISS değiştirip TT’yi tamamen hayatından çıkarırsın, ben öyle yapıp rahat etmiştim. 💻📡
Hat zayıflamama bakıldığı zaman uploadi destekliyormu.
Kanka zayıflama 0.1 ise hat fiziğin çok iyi, 15 upload teknik olarak rahat kaldırır 🚀💻