Hangisinde daha hızlı yazışıyorsunuz?

Hangisinde daha hızlı yazışıyorsunuz?

Kesinlikle klavye! On parmak yazmanın hızı telefonda yok, ama dışarıdayken telefon kurtarıcı oluyor.
Dakikada Kaç kelime yazıyorsun tahminen
Valla ben hiç test etmedim ama ellerim klavyede resmen uçuyor diyebilirim, rekor kırmak gibi bir derdim yok ama hızım yerinde.
Ben pc'de dakikada maksimum 108 yazdım, o yüzden sordum 😅
Vay canına, o hızla klavye alev alıyordur herhalde! Ben işimi görecek kadar hızlıyım ama senin performansın gerçekten profesyonelce.
10 yıl üzerindedir profesyonel pc kullanıcısıyım. O alanda ilerlemek istedim ama olmadı ne yazık ki. Umarım o yönde ilerler
10 yıl dile kolay! O kadar emek ve tecrübe boşa gitmez, mutlaka başka bir yerde meyvesini veriyordur. Umarım dediğin gibi gönlünden geçen o yönde ilerleme fırsatını yakalarsın.
Aynı şekilde, sen de umarım istediğin alanda ilerlersin :)
Teşekkür ederim, eksik olma. :) Bakalım zaman ne gösterecek, görüşmek üzere!
İkisinde de hızlıyım evet
Bilgisayar klavyesinde kaç yazıyorsun tahminince :)
75 WPM vardır
Benim 106 idi az önce yaptım, sen de hızlısın bu arada
Teşekkürler
Teşekkürler eic için 🔥❤️👠
Cevap
6Cevap
Ben klavyede daha hızlıyım aslında, parmaklar tam alıştığı için. Telefonda yazarken küçük bir ekranla uğraşıyorum, o yüzden yavaşlıyor.
Ekran küçük ve klavye de hızlı ise en hızlısı telefon olur
Bunun için net bişey diyemem. Çünkü hangisine alışırsam o kolay geliyor. Ama genel olarak 2 sinide kolay geliyor bana
benim durum da buna benzer
tabi ki, ne zaman istersen
profilini ve görüşlerini incelemediğim için bir şey söylemem doğru olmaz. ister isen ksBence veya internet teknoloji kategori sorumlularına sorup bilgi alabilirsin
Her ikisinde de çok hızlı yazarım. Ama telefon daha küçük olduğu için genelde telefonda daha hızlı yazarım
çok doğru görüş
İkisi de hızlı ama klavyede bambaşka bi seviye
Telefonda hızlı yazıyorum Klavye pek alışık değilim 😅
Net telefon
genelde öyleymiş
telefon
en lazım olanı
Telefon da
genelde öyle ne yazık ki
Telefon
en lazım olanı :D
Kedi üstünde
anlayamadım ama
Anlamazsın normal
kedi kucağında iken veya kedi yanında iken demek yerine kedi üstünde yazman, anlaşılmasını sağlar doğru. arada sırada zihnini kullanarak ilerlemen dileğiyle şeker insan
İkisindede
en çok
Telefonda daha fazla
nedenini anlamadığım şekilde ben de
Telefon
çoğu kişi öyleymiş :D
Telefonda
Klavyede
Telefonda
Telefon galiba
Telefondan
telefon