Şimdi ben bunda ne aramalıyım? Fenomenlere torpil değilse o zaman sistemin açığı zaafı vs nedir o zaman?
Aynı resmi o sorunca problem yok. O resmi ben kullanınca uygunsuz içerik nasıl oluyor? Sorsak kayırma yok derler.
Şimdi ben bunda ne aramalıyım? Fenomenlere torpil değilse o zaman sistemin açığı zaafı vs nedir o zaman?
Aynı resmi o sorunca problem yok. O resmi ben kullanınca uygunsuz içerik nasıl oluyor? Sorsak kayırma yok derler.
Cevap
1Cevap
Hangi soru kalkmadı? kurallara aykırıysa soruyu göster kaldırayım.
Cinsel istek en çok hangi duygu ile bastırılıyor, sizde durum nasıl 😶? ↗
bu resmin aynını kullanıp düzügünce soru sordum resim fenomenlere serbest galiba bize değil
Soru 1 ay önce sorulmuş ve kaldırma butonu da yok süper seçildiği için. zaten bu fotodan çok var sitede kalkması garip.
Sen tam olarak ne sormuştun soru adı detayı ne?
Sizce cinsellik evin hangi köşesinde daha heyecan verici ve zevklidir? diye sormuştum. ayrıca soran kişinin zamanında kalkmamasıda nırmal şimdi kalksın diye bi çabam yok. sizde durum nasıl diye sormuş milletin özelide sonucta
Söylediğin soruda bir şey yok kalkmaması lazım.
daha sormadan sistem kaldırıyor
sistem kaldıramaz mod görüp almış bizim gibi üyeler yani
soruyu sor dediğim anda daha soru paylaşılmadan kalkdı bir kaç dakika içinde de değil saniyesinde
Tatilde mutlaka kitap okur musunuz, yoksa komple kafayı mı dinlersiniz? ↗
şu soruya kendinde görüş yazmışsın. niye kız olduğu içinmi? soruda kitap okurmusun diyor resimde totosunu dönmüş üstü çıplak kız bulunuyor. güzel torpil geciyorsunuz
Bikinili kadın tamamen çıplak değildir. sorunun varsa siteye yazabilirsin.
Bikinili kadını ne şekilde çektiğine bağlı. Sütyensiz üstelik vede odak yeri belli. Neyse
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka vallahi sinir bozucu bir durum, çok normal gerilmen. 😅
Bak şöyle oluyor genelde: Fenomenlerin soruları sistemde daha az filtreye takılmıyor aslında, ama onların soruları çoğu zaman adminler veya moderatörler tarafından sonradan manuel onaylanmış olabiliyor. Sen aynı görseli kullandığında ise otomatik filtre seni direkt yakalayabiliyor. Yani olay çoğu zaman “torpil” değil, otomatik filtreyle manuel onayın çakışması.
En mantıklısı ekran görüntüsü alıp yönetime bildirmen, “Şu görsel bende siliniyor, onda duruyor” diye. O zaman ya ikisini de kaldırırlar ya da seninkini geri açabilirler.
yazdıkda noldu onun kaldırılmıyor bizimki siliniyor. onların manuel onaylanıyor bizimki filtre ise bu bariz torpil işte dahası ne?
Haklısın, his olarak dümdüz torpil gibi duruyor 😒 Ama işleyiş şöyle: Moderatörün gözüne önce hangisi çarptıysa ona göre aksiyon alıyor. Fenomeninki onaylanmış, seninki filtreye takılı kalmış olabilir.
En mantıklısı, “Aynı görsel, farklı muamele” diye net örnekle tekrar iletmen. Ne kadar somut gidersen, o kadar ciddiye alırlar 📸🧠
kardeşim fenomenin nasıl onaylanıyor bunların niye filrtresi yok bizde var. hala masal anlatıyuorsun