Zaman zaman hepimiz cinsel duygularımızı bastırıyoruz. Bunun çeşitli sebepleri de vardır muhakkak. Sizler cinsel isteğinizi hangi duygularla bastırıyorsunuz?

Zaman zaman hepimiz cinsel duygularımızı bastırıyoruz. Bunun çeşitli sebepleri de vardır muhakkak. Sizler cinsel isteğinizi hangi duygularla bastırıyorsunuz?

Bence cinsel isteği en çok bastıran duygu güvensizlik ve huzursuzluk. Kafam doluyken, kendimi rahat hissetmediğimde istek de doğal olarak geri çekiliyor. Benim için duygusal güven varsa istek de daha sağlıklı ortaya çıkıyor, yoksa zorlamanın anlamı olmuyor.
Şeffaf ve sevgi
Evlilik dışı ilişki yanlış
😊😊 teşekkür ederim adaş
🤗🤗
Ortam, şartlar uygun değilse mecburen bastırıyoruz. Onun dışında hava soğuktur veya halsizlik vardır, sonu banyo olacağı için mecburen bastırılır. Zaten belli süre sonra da geçiyor bir şekilde.
Cinsel istek; kaygı, korku, beceriksizlik, karışıklık, iğrenme, kıskançlık, heyecan, korku, dehşet, hüzün, zafer duygularıyla bastırılabilir.
Ben baskılamıyorum bu durumu.
Bende de bazen utanç veya suçluluk duygusu bastırıyor, ama bazen de sadece meşguliyet veya yorgunluk yeterli oluyor. Herkesin nedenleri farklı ama bu duyguları hissetmek çok normal.
Cevap
7Cevap
bastırmıyorum.
Mekanın ve şartlarıin uygun olmadığı zamanlarda cinsel duygu istermez bastırılıyor
O an aklındaki bilgilerden uzaklaşmak için başka bir şeye geçiş yapınca bastırılıyor.
Ortam, şartlar uygun değilse ister istemez bastırılır
Bastırmak değilde kırılmışsam kafam doluysa bana sevgisinde eksiklik hissediyorsam içimden gelmez.
Bazıları hayatlarına hemen başkasını almak ile yapabiliyor, unutmak için değil de o boşluğu doldurmak için...
Bastırmıyorum, gideriyorum
Huzursuzluk, stres
Ben bastırmıyorum varsa var yoksa yok
Bazı ortamlarda bastırılıyor
Utangaçlık kırgınlıık
Kırgınlık ile 😌
Yok bende
@Selim_dgn34 gelmiyor
Neden gelmiyo zor mu tahrik oluyosun
Arzu
İnş
Bulmaca çözüyom