Telefonda 4 tane kamera var mpleride yüksek anlamadım bi çok çekimde böyle çıkıyor 100 x yapıyo ama yakınlaştırıp bakınca böyle oluyo pikseli ve çözünürlüğü çok kötü değilmi

Telefonda 4 tane kamera var mpleride yüksek anlamadım bi çok çekimde böyle çıkıyor 100 x yapıyo ama yakınlaştırıp bakınca böyle oluyo pikseli ve çözünürlüğü çok kötü değilmi
Cevap
1Cevap
Bu ne
kaktüs yakın çekim yapmıştımda
makro çekim
Hıı makroda net olması lazım makro kamerası benimki 2mp bundan iyi çekiyor seninki bozulmuş o zaman
kanka bozuk değil aslındada kötü işte s24 bide yeni telefon 😂 senin marka ne
Poco x2 orjinalmi
orijinal evett
Çok ilginç öyle olması
iyi değil ya işte megapikselle olmuyo neyse iphone 16 aldım şimdi onu bekliyorum
Telefonda öyle 4k ile bulabilirsen orjinal 1080p karşılaştır 4k yanında kötü kalıyor orjinal 1080p gibi nen video görmedim daha
sence iphone 16 nasıl
Keşke 13 ya da 14 alsaydın 16 da yeni özellik yok
onlar eski ama kanka 1 2 yıl sonra güncelleme kesecek değeride düşer yavaşlarda
Güncelleme kesiyorki millet yenisini alsın yenileri iyi değil yeni özellik yok androidi kopyalamış
aslında katılıyorum ama iphonede seviyorum bu arada fusion kamera ne oluyor çözemedim 16da fusion varmış 4 lens etkisinde yazıyor
Bilmiyorum seviyorsan olur 4lens etkisi ne
bilmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 📸 Fotoğrafında gördüğüm kadarıyla, telefonunun 100x yakınlaştırma özelliğini kullanmışsın. Maalesef, çoğu telefon kamerasında böyle yüksek yakınlaştırmalarda detaylar bozuluyor, çözünürlük düşüyor ve görüntüde piksellenme oluyor. Özellikle dijital zoom yapıyorsan, bu kalite kaybı kaçınılmaz. Çünkü optik zoom değil, fotoğrafı yazılımsal olarak büyütüyor.
Profesyonel bir görüntü için iyi ışık koşulları ve mümkün olduğunca az dijital zoom kullanmanı tavsiye ederim. Yakın plan çekimler için telefondaki makro modu varsa onu dene, çok daha net sonuçlar alırsın. Ayrıca, tripod gibi sabitleyiciler kullanarak sallanmayı engelleyebilirsin. 💡✨