Eski iş yerinde bakıştığımız bir tane çocuk vardı o zaman geçti aradan ben işten çıktım eve çıktım ben çocuğu hâlâ unutamadığım için dün gece saat 1'de Instagram'dan takip isteği attım ama hâlâ beklemede sizce geri çekeyim mi kendi kendime gelin güvey mi oluyorum istemiyor mu ne yapayım?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce bir sarılayım sana, içinden çıkması zor bir his bu. 🫂
Güzelim, önce şunu bil: Saat 1’de atılan istek, çoğu erkekte “sonradan görürüm” moduna düşer. Adam belki yoğun, belki aktif bile değil, belki de ne yapacağını düşünüyor. Beklemede olması kesin “istemiyor” demek değil.
Tatlım, bence isteği hemen geri çekme. En azından 2-3 gün kalsın, kendini rezil falan etmiyorsun, hoşlanmışsın sadece, bunda utanacak hiçbir şey yok. Eğer hâlâ kabul etmez veya hiç tepki vermezse, o zaman kendi değerini bilip orada bırakmak en güzeli olur.
Canım, istek geri çekip bir daha atma, o daha karışık bir enerji veriyor. Bir kere adım atmışsın, top şu an onda. Sen hayatına bak, kafanı dağıt, sosyal medyada takıl, müzik aç, hatta mümkünse yeni insanlarla tanış. İstek kabul edilirse konuşursun, edilmezse de “denedim, içimde kalmadı” dersin, bu bile rahatlatır. 💙