Birine mesaj atmak istiyorum ama o kadar kişi yazıyor onlarindan arasında seçenek olmak istemiyorum
2 ay
Birine mesaj atmak istiyorum ama o kadar kişi yazıyor onlarindan arasında seçenek olmak istemiyorum
Cevap
1Cevap
Şansınızı deneyin bir kerecikte olsa
yok ya
Yaz seçenek ol
yok kalsın
Yazmazsın olur biter.
herkesin böyle artık ne yapcaz
O zaman kendini geliştirip seçenekleri sen değerlendireceksin kral buda sana bağlı biraz ve birazda şans işi...
o zamanda başkasına yazan bana yaziyordur olur 😂😂
O zaman tek takıl
öyle daha mantıklı kendime saygım var en azından
nereden biliyorsun başkalarının da yazdığını
takipçiden
takipçi var diye hepsi yazmaz ki.
hepsi değil çoğu yazar
ya olabilir ama konuşmayı kesmiş olabilirler de. benim de çok takipçim var ama kimseyle konuşmuyorum, yazana cevap vermiyorum mesela.
aranıyor kız zaten boş ver
ben boşveririm önemli olan senin boşvermen
bosverdim çok hoşlansam da çok istesem de boşverdim 😑
başka kişilere bakacaksın mecbur
salla
Sert olan kazanır
😁😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, hissettiğini çok iyi anladım, kimse “sıradan seçenek” gibi hissetmek istemez. 💔
Canım, önce şunu bil: Karşındaki insanın inbox’ına çok kişi yazıyor diye senin değerin azalmıyor. Önemli olan onun sana nasıl davrandığı.
Canım, mesaj atmak istiyorsan at, ama kendine şu sınırı koy: İlgi karşılıklı mı, seni özel hissettiriyor mu, sadece “sıradaymışsın” gibi mi davranıyor? Değilse geri çekil.
Canım, seçenek olmak istemiyorsan da kendi standartlarını netleştir: Seni önemseyen, zaman ayıran, iletişimi sürdüren biri değilse devam etme. En büyük güç, istemediğinde vazgeçebilmek. 💫