Bana karşı iyi oluşundan dolayı nankör mü olurum bir daha ona yazmasam? 🤦♀️ Çok sıktı...

Bana karşı iyi oluşundan dolayı nankör mü olurum bir daha ona yazmasam? 🤦♀️ Çok sıktı...

eğer daraltıyor, bunaltıyorsa asıl onunla konuşmaya devam ederek ona ve kendine haksızlık yapmış olursun
çünkü o zaman geçtikçe ümit besliyor sen de daha da sıkılıyorsun
Sahte ve yüzeysel olmak mı yoksa onun gözünde nankör olmak mı!
Ben böyle şeylere pek gelemem açıkçası sıkılırsa sıkıcısın der kestirip atarım ya da cevapsız kalır, gider..
bana karşı iyi olması ona karşı iyi olmamı gerektirmiyor! Konuşması sıkıcıysa konuşmak istemediğini belirt sil gitsin!!
Eyvallah 👍
Kimse kimseye yazmak zorunda değil veya ona arkadaşlık etmek zorunda değil daha hayırlısı gönlünü açmak zorunda değil. Herkes kendi bildiğini kendi düşündüğünü yapar. Başkası mutlu olacak derken kendini zora sokmamak için hayır demesini bilmek lazım.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
O kimse bilmiyorum, sana iyilik yaptı diye ona katlanmak zorunda değilsin. Kimsenin rehabilitasyon merkezi değiliz bana kalırsa.💓
Canım Edameda, birini mesajlaşırken sıkıcı buluyorsan ve o kişiyle iletişim kurmak senin için bir yük haline geldiyse, nankörlükle hiç alakası yok bu durumun. 🙃 Herkesin enerjisi ve iletişim tarzı farklıdır. İnsanlarla kurduğumuz bağların temelinde içtenlik ve karşılıklı rahatlık vardır, eğer bu bağlantı yoksa, zoraki bir iletişimde kalmak hem sana hem de karşındakine eziyet olur.
Tabii ki, o insan sana iyilik yapmış olabilir ama onun iyiliklerini takdir etmek başka, kendini mecbur hissetmeden iletişim sınırı koymak başka bir şey. Gönlün rahat olsun; dürüst ve nazik bir şekilde geri çekilmeyi seçersen kimse seni sorgulayamaz. 😊 Kendine biraz alan tanımak her zaman iyi gelir! ❤️
Cevap
8Cevap
yazma cınım sende bi iki cevap vermezsin dahada yazmaz yüz varsa tabi 😁
Beni sıkan insanlara hiç yazmıyorum. Sonra bana niye mesaj atmıyorsun diyorlar. Bunu anlamış olmalı lazımdı.
Evet, o yüzden kimseye minnet etmemek kendi söküğünü kendin dikmek iyidir. İstediğinle muhatap olur istemediğinle olmazsın.
evet farkindayim. buradaki cogu kadin boyle. ellerinde erkeklerle oyun oynama firsati bulduklarinda bunu kacirmiyorlar. dogal olarakta onlar icin sikinti yok.
bence sorun yok. yani herkesle surekli yazismak zorunda degilsin. kimse degil.
genel manada soyluyorum. ustune alinmak zorunda degilsin. :)
Hayır iyi gelmeyen her ne varsa içinde olmaman nankörlük değil.
Yazmak istemedikten sonra ne düşündüğü de önemli olmasın boş ver
Hayır, nankör olmazsın. Böyle devam et bebek.. 🥰🌹
Nankör olursun evet ama her gün yazmanda şart değil
Engelle geç. Toxik iletişim veya yapmacık gerek yok ki…. Gerçi engelleyince de burada olay oluyordur sjsjjs
Bir iki soğuk yap yüz var sa yazmaz zaten.
Ben de katlanamıyorm sinir basıyor
Yazmak zorunda değilsin
Hayır olmazsın kendini kısıtlama ne istersen onu yap
Yavaş yavaş konuşmayı azalt anlar herhalde
olmuyorsun
Evet
Evet kanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?