Aylarca konuştuğum biri vardı ve bir kaç kere de buluştuk. Flört olarak bakmıyordu tamamen arkadaşçaydı. Ona açıldığımda hoşlandığını ama ilişki istemediğini, buna hazır olmadığını bu yüzden arkadaşça yaklaştığını sadece söyledi. Sonrasında ise artık eskisi kadar konuşmamızın doğru olmayacağını söyledi ve isteği öyleyse ben de rahatsız etmeyeceğimi söyledim. Daha sonra kendi bir kere yazdı merak ettiğini nasıl olduğumu sordu ve ben de bir şey yokmuş gibi normal karşılık verdim. Ama bu aralar sanki üzülüyormuş ve gönderme yapıyormuş gibi şeyler paylaşıyor. Belki ben bana atıyormuş gibi görmek istediğim için öyle görüyorum ama duygusal paylaşımları var. Kendimi çok kez yazmaktan geri çektim ve yazmadım uzak durmam gerekiyor dedim. Sizce ona yazmalı mıyım yoksa bu kötü bir fikir mi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence bir şansını dene
Etrafımdaki kişiler istemiyorum dediyse yazma kendini küçük düşürme öyle gösterme diyor. Benim eşekliğim açılmamalıydım en başından. Şimdi ise birbirimizden haberimiz var o benim ne kadar üzüldüğümü biliyor ama yazmıyor. Benden mi bekliyor bilmiyorum. Ama ben yazmamasını da istemediğine yorumluyorum. Bilmiyorum ne yapmam gerektiğini.
Onun duygularını sormadan bilemezsin işte şu an tamamen varsayımsal konuşuyorsun zihin okumak iyi bir şey değil bende aynı hatayı çok yapıyorum ondan dedim. Birde kızlar da genelde erkeklerden bekliyor önce o adım atsın vs vs.
Ne kadar zaman oldu konuşmayalı?
1 hafta oldu
Daha yeni bende uzun zaman oldu sanmıştım. Sevdiği biri var mıydı peki ya da unutamadığı eski sevgilisi falan? Eğer yoksa sana olma olasılığı yüksek
Hoşlandığı biri var mı diye sormuştum yok demişti eğer doğru söylediyse.
hoşçakal deme vakti geldi fakat ben nasıl yapılacağını bilmiyorum bunun hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim diye bi video paylaştı ben de böyle hayal etmemiştim diye ekleme yapmıştı altına mesela örnek olarak ve ya güzel günler bizim olsun çünkü biz hak ediyoruz şeklinde şeyler yazıyor
Doğru söylemiştir nasıl bir tip peki içe dönük-dışa dönük?
içe dönük çekingen biri normalde ama rahattı bana karşı her zaman
Başka unutamadığı biri olma olasılığı var mı sana arkadaşça yaklaştıysa kalbini kırmak istememiştir yüksek ihtimalle. Kalbini kıran biri vardır belki? Ortak yakın arkadaşınız yok mu ona sorsan?
Eğer öyle biri yoksa o göndermeler senin içindir ama başka birinin olmadığından emin olmak lazım
Yok hiç ortak tanıdığımız maalesef. Arkadaşça yaklaşsa ama hoşlandığını söylemezdi bence. Direkt istemiyorum da diyebilirdi. İlişkiyi kaldırabilecek psikolojisi olmadığını o sorumlulukla yapamayacağını söyledi net bi şekilde.
Anladım o zaman hoşlanma olasılığı yüksek ama bunu ona sormadan bilemezsin o sıkıntı.
İlişkilerden konu açsan anlar bence bu konudaki fikrini sorsan mesela? Sen daha iyi bilirsin ne söyleyeceğini sonuçta tanıyan kişi sensin ben sadece varsayımsal olarak konuşabilirim
Evet :( Ama yazsam ve o paylaşımlar benim için değilse bu da çok kötü gözükecek. Her türlü çıkmazdayım galiba.
Paylaşım ile alakalı sakın bir şey sorma zaten üstüne alındığını sakın belli etme bir yerleri kalkar gerek yok. Sadece ağzını aramak lazım sana karşı bir hissi var mı yok mu ana nokta bu bence
Konuşmuyoruz ki artık her şey ortada yani benim hislerim onun hisleri düşüncelerimiz. Konuşmadığımız nokta kalmadı. Neden bi şans verip denemediğimizi bile sordum ve istemiyorum dedi yani direkt. Bu söylemden sonra o tekrar yazsa bile benim yazmam ne kadar doğru olur istemiyorum diyen birine?
Düz mesaj atıp nasılsın napıyosun demek bile garip gözükür sanırım şu noktada anca onun yazması lazım ki rahat bi konuşma gerçekleşsin ama işte dediğin gibi eğer o bi hamle bekliyosa bu da gerçekleşmez.
Haklısın ama dönem dönem insanlar bir ilişkiye hazır olmayabiliyor kendimden biliyorum mesela daha önce yazan kişi şu anda yazsa kabul ederdim. Ama atı alan Üsküdar ı geçti o yüzden daha çok beklerim.
Anlarım bunu ilişkiye hazır olmayabilir bili ama bu fikirdeyken benimle bu kadar yakınlaşması ne bileyim garip yani. Her günümüzü konuşarak geçiriyorduk neredeyse. Akşamları oturup film dizi izliyorduk falan. Her şeyimizi paylaşıyorduk haberdardık. İlişkiye hazır olmayıp bu noktada yakınlaşmak karşı taraf için acımasız oluyor.
Senin ya da onun durumu karışık mıydı peki o sırada öyle bir durum varsa olmaması normal ikiniz de tamamen boşta mıydınız?
Evet ikimizin hayatında da biri yoktu.
İkimizin hayatında biri olmamasının yanında uzun süredir de yalnızdık ikimizde.
Arkadaşça yaklaştıysa onun açısından normal aslında ama bence erkek ve kadın arkadaş olamaz bir noktada fazlası olmalı eğer olmuyorsa da orada bir sıkıntı vardır eğer böyle bir tipse de boş ver bırak gitsin. Daha çoook kızlar çıkar karşına bu daha ne ki ben öyle diyorum kendime tabii ki bunun erkekli versiyonunu
O zaman seninle istememiştir ne bileyim başka bir şey gelmiyor aklıma bu konularda ben çok netim bu yüzden kız ile empati kurmakta zorlanıyorum benim için çok basit her şey evet ya da hayır.
Arkadaşça yaklaşmak için çok fazlaydı bence ya. Ne bileyim bi insan arkadaşıyla her gün konuşup sürekli vakit geçirmez herhalde. Ben diğer arkadaşlarımla bu kadar sık konuşup her gün dizi film izleyip oyunlar oynamıyorum en azından. Ne yalan söyleyeyim uzun zaman sonra kendime bu kadar benzeyen biriyle tanışmak ortak nokta olsun karakter olsun çoğu konuda çok güzel hissettiriyordu ve aşırı da bağlandım. Tek ilgi odağım o olmuştu sanırım hala kurtulamıyorum bundan çünkü sürekli aklımda. Dediğim gibi paylaşımlar yaptığında ise aklıma şu soru geliyor eğer bunlar banaysa özlüyorsa veya tekrar konuşmaya başlamak istiyorsa neden o yazmıyor veya fikri sonradan değiştiyse konuşmayı bırakınca hisleri olduğunu fark ettiyse neden gelip söylemiyor bunlar aklımda olan sorular. İstemiyorum diyen kişi böyle bi değişim varsa bence gelmesi gereken kişidir yanlış mı düşünüyorum?
Ben de çok netim flört ise amacım öyle yaklaşıyorum en başından ama hep böyle karışık kişilere denk geliyorum. Çekiyorum kendime galiba.
Doğru düşünüyorsun bu arada gayet mantıklı ben de benzer bir olay yaşadım ve hala kabullenemiyorum uzun zaman oldu çocuğu keşke reddetmeseydim o zaman ama gidemiyorum da çünkü hayatında biri olduğunu söylemişti en son konuşmamızda ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden şimdilerde benden köşe bucak kaçıyor sanki vebalıymışım gibi berbat bir duygu
İlişkim olsa bi şey olsa anlarım yazmamasını ama yok yani biliyor bunu da. Fakat böyle şeyler paylaşıyorsa ve benim içinse eğer üzülüyo olabilir tekrar konuşmak istiyo olabilir ya da bazı şeyleri ara verince kaybedince fark ediyosun hisleri olduğunu anlamış olabilir neden gelip söylemez ki anlamıyorum. Her koşulda onu terslemeyeceğimi ve kabul edeceğimi zaten biliyo olması lazım bunu birazcık tanıdıysa beni. Hepsinden önce zaten ne kadar üzüldüğümü biliyo ondan uzak durmak zorunda kaldığım için. Ama neden yani böyle şeyler paylaşıp bi şey istiyosan hamle yapmasın çok mantıksız.
Flört ettiğini karşı tarafa tam belli edemiyor olabilir misin peki belki de fark etmeden arkadaş alanına giriyorsundur?
Yok ettiğime eminim hatta bazen fazla bile belli ettiğimi düşünüyorum. İlgi ve iltifat konusunda frenleyemediğim zamanlar oluyo kendimi.
Hamle yapmaz işte anlamadığınız nokta bu her kız atılgan değil geneli karşı taraftan bekliyor. Taktik yapan da var bilmiyorum o da olabilir.
O kadar diyorsun ve ona rağmen yazmıyor harbiden bu hemcinsim neyin kafasını yaşıyor benim bile kafam karıştı haklısın yani
Ama bu normal bi durum değil ki. Ben tüm her şeyimi dökmüşken ortaya daha benden bekleyebileceği ne hamle olabilir? Tekrar yazıp reddedilmemi mi bekliyo yani bu anlaşılır öyle bi beklentiden.
Hiçbir fikrim yok normalde de böyle şeyler paylaşan bir insansa muhtemelen duygusal bir şeyler yaşıyor ama ne istediğini kendiside bilmiyor bilse adım atardı zaten
Her kötü anında yanında olmaya çalışıp iyi anında mutluluğunu en fazla bu kadar paylaşabilirdim konuştuğumuz dönemde. Her detayı ezberimde konuştuklarımızın değer verdiği önemsediği korktuğu her şey ilgi odağımdı yani. O olduğu zaman yaptığım her işi bırakıyodum bir kere işim var diyip onu ertelediğim olmadı bile işimi kenarı atıyordum. İltifat konusunda ise bulabildiğim her fırsatta ediyordum zaten karakterinden güzelliğine kadar. Daha ne kadar üstüne düşebilirdim bilmiyorum.
Normalde sadece yalnızlığıyla ilgili paylaşımlar yapardı ama hiç böyle direkt olarak birine söylemde bulunacak paylaşımları olmazdı.
Yaa bu kız alınma ama gerçekten slamış ne kaybettiğinin farkında değil üzüldüm hem cinsim adına bu kadar akılsız davrandığı için ben o tarz birini bulsam havada karada kaparım sanırım. Birini kaybettim kendi manyaklığım yüzünden o yüzden daha dikkatli davranıyorum. Ama sana şunu çok net söyleyebilirim sen elinden geleni yaptın gerisi takdir-i ilahi hayırlısı buymuş demek ki olması gerekseydi zaten olurdu. Bir kapı kapanır daha güzeli açılır hayatın bize neler getireceğini bilemeyiz.
Kim neyi kaybetti bilmiyorum ama ben bi parçamı kaybetmiş gibi hissediyorum son günden beri. İleride ne olur bilmiyorum ama uzun süren yalnızlık sonrası böyle bi şey yaşamak dokundu ne diyim yani ümitliydim çok iyi gidiyo sanıyodum yanılmışım.
Teselli olacaksa bende biriyle yakın zamanda bir şeyler yaşadım çocuğun ilişkisi varmış ara vermişler meğersem aşırı ilgili davrandı ama sonunda kıza geri döndü uzun zaman sonra ilk kez birinden hoşlanabileceğimi düşünmüştüm ama hayal kırıklığı
Yaralı kuşlar olarak grup mu kursak ne yapsak arayıp bulamadığım erkek tipisin harbiden hiç bozulma olur mu seni bozmalarına izin verme
Ne istediği ne yaptığı belli olmayanları üstümüze çekmekte iyiyiz galiba. Samimiyetimizden saflığımızdan vurulup hayal kırıklıklarıyla boğuluyoruz.
Bende öyle yapacağım hayat daha yeni başlıyor daha kimler kimler çıkacak karşımıza
Hiç sorma yaa o kadar iyi anlıyorum ki
Böyle olmanın hiçbi faydasını görmedim bugüne kadar bazen tepem atıyo cidden bu nedenle ama dayanıyorum. Umarım bozmam deniyorum en azından bunu.
Hayat yeni başlıyor da zaten her şey berbat gidiyor genel olarak insan bi yanında bunlar olurken tutunabileceği güvenli hissedebileceği birini istiyor. Ve cidden buna o kadar inanmıştım ki onu bulduğuma kendimi teslim edebileceğime ama işte olmayınca olmuyor sanırım.
Denemeye devam et kendin için ben de deniyorum ama safım yaa geçmiyor o iyi niyet çıkmıyor üstümden ne yapsak bilmem herkesi kendimiz gibi samimi içten sanıyoruz ama insanlar öyle değil çok kötüler
O kadar üzgünüm ki bu konuda
Kötü dönemdeyiz maalesef. İnsanlar vakit geçirmelik ilişkilere o kadar odaklanmış ki saf sevgi iyi niyet samimiyet bunları unutmuş. Biz hem bunları gösterebilen ve karşıdan da bunları bekleyen insanlar olarak boşa kürek çekiyoruz gibi hissediyorum bazen. Ya bi şeyleri bizim gibiler değiştircek ya da bu durumun içinde yanıp kül olcaz gibi sanki.
Hiç deme yaa ama biliyor musun tüm bunlara rağmen benim hala umudum var kendim gibi birini bulacağıma çok inanıyorum öyle biri var sadece daha zamanı gelmedi diye düşünüyorum öyle de safım işte 😂😂
Ama bazen de nerede kaldı diyorum arasam çok sosyal bir insan değilim ama bakalım nasip kısmet bu işler konuşmak istersen istek at buradan uzun zamandır bu tarz bir insana rastlamamıştım hala başka iyi insanlar olduğunu da görmek gerçekten iyi geldi teşekkür ederim iyi geceler dilerim.
Ben de inanmak isterdim keşke umudum olsa bu konuda. İlla ki vardır o günün geleceği ama bekleyecek enerjim şu an için yok umudum da aynı şekilde. Gelince de nasıl karşılık vereceğimi şu an için kestiremiyorum, umarım o zaman da ben batırmam her şeyi. Sen benim yerime de koru inancını hep lütfen kaybetme bunu o kadar önemli ki inanabilmek buna.
Ben teşekkür ederim güzel sohbetin ve tavsiyelerin için istek atıyorum ne zaman konuşmak istersen ben de eşlik ederim seve seve.
Hakkında hayırlısı olsun umarım her şey gönlünce olur. Senin içinde inanmaya devam edeceğim bakalım hayat neler çıkaracak karşımıza daha yaşım genç benim sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama daha gençsen umut etmek için hala zaman var bu gün olmasa yarın o da olmasa mutlaka bir gün. Sonuçta güneş açmaya devam ettiği sürece umut her zaman vardır.
Öyle ya da böyle bir şekilde hayat devam ediyor
Hangisi sensin?
Umarım bi gün beklentilerimiz karşılanır çok zor şeyler istemiyoruz aslında ama işte olmuyor bazen. Dediğin gibi mecbur öyle ya da böyle yaşıyoruz. Göreceğiz günler bize ne getirecek iyi ya da kötü. Umarım ışık vardır sonunda.
swoony olan nick
Var ben inanıyorum 😊 kullanıcı adın s ile mi başlıyor yoksa T mi?
Tamam buldum yeni gördüm kusura bakma
söyledim daha zaten gören olmaz bu kadar yorumun arasında olsada dert değil :D
önemli değil ne kusuru
gerçi haklısın okumaya üşenirler😁
kesinlikle üşenirler teşekkür ederim sohbetin için umarım hakkımızda hayırlısı olur bu kadar kötü deneyimin sonuna bi mutluluk şart :D artık ne zaman gelir onu göreceğiz yaşayıp iyi geceler dilerim teşekkürler tekrar
Bende teşekkür ederim keyifli bir sohbetti iyi geceler dilerim 😊
bugün instagramdan reels attı sadece :D başka hiçbir şey yazmadı ve durduk yere yaptı yani anlam veremiyorum cidden
Bence gurur varsa atılmamalı.
Olay gurur değil. Fikrini değiştirdiğini az da olsa işaret etse gider yazarım umrumda olmaz gurur. Ama bilmiyorum işte hiçbi şey. Attığı paylaşımları bana mı atıyor yoksa öylesine mi paylaşıyor ya da işte her şeyin başında isteği var mı konuşmak istiyor mu bunların hiçbiri hakkında fikrim yok. O yüzden kafam çok karışıyor.