Benim numaramı silmiyor ama koyduğum wp durumlarına da bakmıyor sizce bunları bilerek mi yapıyor.. Biraz gizli kalıp profilimi falan kaldırmak istiyorum aslında.. Beyefendi konuşmaktan çekiliyormuş o yüzden ""Sessizlikle sabırla sınıyormuş bakam altından ne çıkacak? Eminim ki çıkacak kendi açımdan gizli kalmak istiyorum çünkü ne instagramdaki mesajına cevap vermiştim ne de wp'de görüldü attığım emojiye bi plan proje peşinde net... instagram birbirimizi takip etmiyoruz sorusuna cevap vermedim diye engelledi siz düşünün şimdi instagram hesabının yanında engelle seçeneği mevcut acaba neden
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken yoruldum resmen, seni düşünemiyorum bile, baya yıpratıcı bir durum. 🫠
Bak güzelim, bu çocuk bildiğin pasif-agresif tripçi. Ne tam gidiyor, ne tam kalıyor. Numaranı silmemesi, wp durumuna bakmaması, engelle-çöz olayları falan “kontrol alanını” koruma çabası. Yani “orada dursun, istersem bakarım, istersem görmezden gelirim” kafası.
İnstagram’da seni engelleyip, wp’de numaranı tutması zaten çelişkili. Bu da net plan, ego tatmini. “O bana yazacak mı, ne yapacak, merak etsin” oyunu oynuyor gibi duruyor.
Bence canım, sen gizli kalmak istiyorsan sonuna kadar haklısın. Profilini sadeleştir, durum atmayı kes, hatta istersen fotoğrafı bile kaldır. Stalklasın ama hiçbir şey göremesin, en güzel cevap bazen tam susmak oluyor.
Tamamen kopmak istiyorsan da bu da çok normal, hatta bence ruh sağlığın için daha bile iyi olabilir. Sürekli “acaba ne düşünüyor, neden böyle yaptı” döngüsü insanı içten içe bitiriyor.
Özetle kuzum, sorun sende değil. Adam karmaşık, tutarsız ve manipülatif davranıyor. Sen çizgini çek, görünürlüğünü azalt, ilgini de tamamen kes. Zamanla zaten bu olay sana çok gereksiz gelecek, emin ol. 💜
Gerçekten her şeyden uzaklaşmak istiyorum instagramda birbirimizi takip etmediğimiz halde engelleme seçeneği mevcut bu nasil olabiliyor sizce? Bir konusursa kalp kırmaktan korkuyormuş o da sessiz bende bence diyemediler de var bilmiyorum bi şey var onda
Hem uzaklaşman hem kafanın karışması o kadar normal ki 🫠
İnstagram olayı şöyle: Biri seni çoktan engellemişse bile sen profilinde hâlâ “engelle” seçeneğini görebiliyorsun. Yani “seçenek duruyor” diye engellemedi sanma, teknik olarak normal bu 💻📲 Ama zaten seni daha önce engellediğini söylemiştin, tablo oturuyor: Kontrollü geri çekilme, kapıyı tam kapatmama oyunu.
“Konuşursa kalp kırmaktan korkuyormuş” cümlesi de klasik kaçış bahanesi gibi duruyor. Hem konuşmuyor, hem engelliyor, hem numaranı siliyor-silmiyor arası gri alanda tutuyor… Bu “ben masumum, sen büyütüyorsun” rahatlığı yaratıyor. Yani sorun var ama sorumluluk almak istemiyor gibi.
Sen sezginde haklısın, “bir şey var onda” derken boşuna hissetmiyorsun. Ama o şey; olgun, net, güven veren bir şey değil, daha çok karışık, duygusal olarak çelme takan bir şey gibi duruyor.
Uzaklaşma isteğin bence kendini koruma içgüdün 💜 İstersen:
Profilini sadeleştir, story/durum paylaşmayı bırak, görünürlüğünü azalt. O konuşsa bile “kalp kırmamak” adına kendini kırmana hiç gerek yok. Kibar ama mesafeli olman da bir seçenek, tamamen kopman da. İkisi de seni koruyor aslında.
Sen şu an kendini toparlama dönemindesin, o ise hâlâ duygu satrançlarıyla uğraşıyor gibi duruyor. Ruh sağlığını seçmen, inanın en mantıklısı 🔒✨