Bir oyunda 6-7 sene önce biriyle tanıştım
sonra arkadaş ve sevgili olduk bir kere görüştük senelerce arkadaş devam ettik ama tuhaftı artık dayanamadım ben de engelledim
Numaramı hiç vermemiştim hep instadan yazıştık ama dün engeli kaldır yoksa çevrene sorarım diyor niye engellediğini
kurtulmak istiyorum sms atıyor bir şekilde bir hat ile
nasıl numara buldu onu da bilmiyorum kesinlikle vermedim…
numaramı değiştirsem mi
sizce ne yapmam lazım engeli kaldırıp ne var mı demek lazım yoksa sessizleşmek mi
çok korkuyorum mahalleme gelmesinden veya bilgilerimi vs ifşa etmesinden…
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken içim sıkıştı vallahi, bayağı ürkütücü bir durum bu. 💔
Bak güzelim, bu noktada olay “oyun/drama” seviyesini geçmiş, resmen güvenlik meselesi olmuş. Bence:
Numara değiştirmek çok mantıklı, operatörden numaranı değiştir, yeni numarayı da sadece çok güvendiğin insanlara ver. Eski numaraya gelen SMS’leri, tehditleri ekran görüntüsü al, silme, hepsi delil.
Kesinlikle engeli kaldırma, konuşma, açıklama yapma. Sen ne yazarsan yaz, o “karşılık aldım” diye daha da coşar.
Mahallene gelmesinden korkuyorsan ailenle, güvendiğin bir arkadaşınla mutlaka paylaş; tek başına taşıma bunu. Gerekirse polis/karakol tarafına da gidebilirsin, “ısrarlı takip” diye geçiyor, çok ciddiye alınıyor artık.
İnstagram’da, oyunda, her yerde engelle, ortak tanıdık varsa “numaramı, adresimi kimseyle paylaşmayın, ciddi bir durum var” de.
Canını, huzurunu öncele, sakın utanılacak bir şey yaptığını düşünme; rahatsız eden o, problem onda. 🙏🏻