Bir erkek neden WhatsApp mesajları arşive alır ve yüzüme karşı söyler ve bu bir kurumu mudur ve sadece iş için mesaj atmıştım
3 ay
Bir erkek neden WhatsApp mesajları arşive alır ve yüzüme karşı söyler ve bu bir kurumu mudur ve sadece iş için mesaj atmıştım
Cevap
2Cevap
Bazen insanlar konuşmayı gözünden uzak tutmak ya da sınır çizmek için arşive alır bunu söylemesi de durumu normalleştirme çabası olabilir altında büyük bir şey olmayabilir 😅 ❤️
Ben çok yaparım. Artık umut bağlamadığım bununla sohbetim bitti dediğimi arşive atarım. Önceliğim olmaktan çıkarırım yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Beste, okurken hafif sinir oldum, söyleyeyim. 😅
Canım, bir erkeğin WhatsApp’ta mesajı arşive almasının tek bir anlamı yok. Bazen kafası dağılmasın diye iş konuşmalarını arşive atıyor, bazen de “mesafe koymak istiyorum” demenin pasif hali oluyor.
Güzelim, sana özellikle söylemesi biraz gövde gösterisi gibi duruyor. Kurumdan çok “Bak, seni özel alanda tutmuyorum” mesajı gibi. Sen iş için yazmışsın, o duygusal anlam yüklemiş olabilir. Bence mesafeni koru, sen zaten gereken ciddiyetle davranmışsın. ❣️📱