Bir erkek neden whatsappı komple siler nedeni nedir?

Ayrıldıktan kaç hafta sonra neden programı siler ki benim dışımda bir sebep olmalı çünkü. sadece duygularımla oynadı biliyorum herseyi yalandı ama tanıştığımızda program onda yüklü değildi benim için indirdiğini söylemişti anlamadığım ayrıldığı gün neden silmedi ya da engellemedi ya da benimle alakası yok mudur kafam çok karışık öyle bile olsa feysten neden engellemiyor önce engelledi üç gün sonra kaldırdı ama mesaj engeli vardı ona bidaha yazmam biliyordu az çok tanımıştır söyledim de ona çünkü konuşmak istemediğini söylemişti istesemde mesaj atamazdım belki hayatına başka kız girdi diye düşündüm ve duygularımla oynadı biliyorum ama hala bir insan bu kadar kötü olamaz diye kendimi kandırıyorum whatshappta son görülme tarihi hep yazıyordu hep çevrimiçi olurdu oysa sadece bir ara gördüğümde çevrimiçiydi sonra görülme tarihini kapattı diye düşünüyorum ama neden? Ben onu rahatsız etmiyordum zaten neden engellemedi de son görülmesini kapattı ve şimdi. sildi mesajımıda numaramıda herşeyi silmiştir değil mi bidaha karşıma çıkmaz aramaz? Beni kafasında tamamen bitirmiştir silmiştir değil mi?
Bir erkek neden whatsappı komple siler nedeni nedir?