Neden görüldü atıyor iletişim kurmak yerine? Siz neden görüldü atarsınız mesela

Neden görüldü atıyor iletişim kurmak yerine? Siz neden görüldü atarsınız mesela

Görüldü atan kişiler bence olgunlaşmamış, iletişim kuramayan kişilerdir. Küfür, hakaret vs etmediyseniz, herhangi bir mesajdan sonra karşı taraf görüldü attıysa bence üstelemeyin.
Yani üstelemeyinden kastım bir daha yazmayın, kendi haline bırakın. Bana neden görüldü attın, bir cevap vermek çok mu zor gibisinden klasik kadın cümleleri kurmayın.
Bu tarz insanların problemi kendileriyle oluyor genelde. Yani bunu kişisel algılayıp kafaya takmayın. :))
Yazmam zaten bu davranışından dolayı soğudum cevap vermeyip görüldü atarak kendince sorunumuzu cozucek ayrıca ben ona öyle küfür etmedim ne kendisine ne aile bireylerine
Misal verdim eğer küfürler hakaretler ettiyseniz diye, doğrudur etmemişsinizdir. Dediğim gibi kendi hayatınıza bakın, kendinizle ilgilenin. Problemli insanlarla kendinizi tüketmeyin
Çok haklısınız tesekur ederim güzel yorumlarınız için
Rica ederim ✌🏽
Çok nadir yapmışımdır belki şimdiye kadar bir ya da iki kere o da mesela mesajı görmüşümdür cevaap yazıcakken bir iş çıkmıştır yazarım diye telefonu cebe atmışımdır kalmıştır ama çoğu kişi taktiksel kullanıyo galiba o taktikleri anlatır arkadaşlar ben bilmiyorum
Negerek varki böyle şeylere insan gibi konuşmak tartışmak varken neyse soğudum zaten artık ne hali varsa görsün ruh hastasi
Bilmiyorum bazı insanları anlamak zor
Haklısıniz. Teşekkür ederim yorumunuz için
Cevap
2Cevap
Kırıcı bir şey olmuşsa atarım. Hayatımda yeni birisi varken eski sevgilim yazarsa yine atarım. Biri benimle sevgili olmaya çalışıyor ama içim ısınmıyorsa da atarım.
Cevap vermek istememis senin yerine olsam asla yazmam o yazsada cevap vermem öncelikleri farklı demek
Öncelikleri derken ne gibi mesela
Baska kadınlar yüksek ihtimal ve cepte görüyor sana yaptığına bakılırsa
İnanır mısınız bilmem ama ben kimseye görüldü atmadım hiç. Tartıştım kavga ettim filan ama öyle mesaja görüldü atmadim kaç yaşındaki erkek arkadaşınız. Büyümemiş sanırım. İlişkiyi yipratip karşı tarafı soğutmak dışında hiçbir şey yapmıyor yani böyle insanlar. Benden uzak dur bırak kendi gibileriylen olsun
İnanırım neden inanmiyim diğer kızlar gibi olmadığım için sanırım bu muameleyi görüyorum hep çünkü ben farkettimki iyi biriysen değerin olmuyor kötüye koşuyor bu insanlar. Ben zaten yazmam kendisine birdaha soğudum çünkü. Kizsa bagirsa konuşsa tamam ama beyefendi görüldü bırakıyor. Defolsun gitsin ya cidden hiç ugrasamicam artık
Bence dert etme arkadaşların dedigi gibi birdaha muhatap olma muhtemelen başka biri vardır yoksa kimse görüldü atmaz değer veriyorsa
Sana tavırlıdır tavırlı değilse keyfi ise sorun çıkabilir.
O ne öyle be insan gibi cevap veremiyomuda görüldü atmış uzak dur bacım boylesinden daha beyni buyumemis hiç sevmem boylesinide
Anlamıyorum bende inan
Konuşmayı kes başkası var bence ondan böyle yapmis
Normalde asla kimseye görüldü atmam ama bana görüldü atana aynısını yapıyorum.
Kendini ağırdan satıyo sanırim
Gurur. Hem herkes herkesle konusuyor bir farklilik heyecan olsun dimi?
Sana olan sevgisinde emin değildir seven erkek bunu yapmaz yapamaz kaybetme kırma korkusu olur
Hakettiğinizi veriyo.
konuşmak istemiyordur
dayak istiyor belli
Keşke birisi ciksada ağzını burnunu bir güzel kirsa
Seni umursamıyor
Takmıyor demektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?