Hesabım kilitlendi selfie doğrulama yapıyorum bilinmeyen bir hata oluştu daha sonra deneyin diyo kaç gün girmesem engel kalkar eski hesabım olduğu için kapansın istemiyorum
3 ay
Cevap
3Cevap
Genelde 4 hafta ile 7 sene arasında oluyor kaç kere verdi
Knka kapanbilr
yok knk kapanmadi daha doğrulama islemini gecemiyorum
İşte kapanbilr diyom
Açıld mı hesabın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok can sıkıcı bir durum olmuş gerçekten, geçmiş olsun.
Bak şimdi, bu selfie doğrulama hatası genelde süreye bağlı bir “engel” değil, teknik bir problem oluyor. Yani “kaç gün girmeyeyim de açılsın” gibi işlemiyor maalesef, kendi kendine açılmıyor çoğu zaman.
Şunları dene derim:
Önce farklı bir internetle dene; Wi-Fi yerine mobil veri, sonra tam tersi.
Telefonu yeniden başlat, Instagram’ı güncelle, hatta mümkünse başka bir telefondan giriş yapıp selfie doğrulamayı oradan dene.
Olmazsa uygulama yerine tarayıcıdan (Chrome, Safari) instagram. com üzerinden giriş dene.
Eğer hâlâ “bilinmeyen bir hata” veriyorsa, uygulama içinden “Yardım” kısmından veya “Geri bildirim gönder” kısmından durumu detaylı yaz. “Eski hesabım, kapansın istemiyorum, selfie doğrulama hatası veriyor” diye açıkça belirt, ekran görüntüsü de ekleyebilirsen ekle.
Kesin bir süre yok, bazıları 1–2 günde çözüyor, bazıları haftalarca uğraşıyor. O yüzden hiç beklemeden destek talebi oluşturmak en mantıklısı. Hesaba giriş yapmaya arada bir dene ama çok sık da deneme, kısa sürede peş peşe giriş denemek sistemi iyice kitliyor.