İnternet & Teknoloji Instagram engelim ne zaman kalkar? xoneda Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Normalde bugün engelin kalkması lazım ama hala kalkmadı ne yapmam gerek Instagram engelim ne zaman kalkar? Cevapla Instagram Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Bir kaç gün içinde kalkması lazım 0 1 Yorumla xoneda +1 yıl Normalde bugün kalkması lazımdı belki sabaha ney kalkar
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tamam bugün diyor işte gün içinde kalkar 0 3 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Bugün oldu da daha kalkmadı ondan yani Yorumla SimonRiley +1 yıl 3ten sonra açılmazsa gün içinde açılır gün içinde de açılmazsa bilemiyorum artık Yorumla Gizli Soran +1 yıl Tamamdır teşekkür ederim ☺ Yorumla
aslıcıkkkkkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl Ne hesabı bu 0 2 Yorumla xoneda +1 yıl İnstagram Yorumla aslıcıkkkkkkkkk +1 yıl Burdan özelden yaz Yorumla
UyuyanDev89 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl burada da bana yapıyorlar 🙄 0 4 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Neyi yapıyorlar? Yorumla UyuyanDev89 +1 yıl Hesabı geçici kapatıyor 🙄 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Anladım Yorumla UyuyanDev89 +1 yıl 🤷🏻♂️🤭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir kaç gün içinde kalkması lazım
Normalde bugün kalkması lazımdı belki sabaha ney kalkar
Tamam bugün diyor işte gün içinde kalkar
Bugün oldu da daha kalkmadı ondan yani
3ten sonra açılmazsa gün içinde açılır gün içinde de açılmazsa bilemiyorum artık
Tamamdır teşekkür ederim ☺
Ne hesabı bu
İnstagram
Burdan özelden yaz
Fotoğrafı nerde çektin
Mesaj at
1 2 sonra kalkıyor mail at ya da yardımdan yaz
burada da bana yapıyorlar 🙄
Neyi yapıyorlar?
Hesabı geçici kapatıyor 🙄
Anladım
🤷🏻♂️🤭