Yazdım birkaç defa çok geç gelince hevesim kaçtı yani dört seferdir buluşuyoruz çok iyi geçiyor hep ama yazışamıyoruz dün fark ettim yakın kız arkadaşıyla iyi yazışıyor
3 ay
Çünkü bazı kızlar erkeklerle yazışmayı sevmezler veya senle her gün yazışmak istemiyordur ama Kız arkadaşlarla hep konuşuruz ben yakın kız arkadaşımla her gün yazışıyorum
Bizim max birkaç kelime yazışamamız
Bu şekilde daha iyi yazışarak uzun derin sohpet per olmaz
Canım bak şimdi, bu durum biraz can sıkıcı gerçekten, seni çok iyi anlıyorum 💛 Dört buluşma güzel geçmiş ama mesajlaşmada aynı özeni göstermemesi insanın hevesini düşürür. Ben olsam ben de takılırdım buna. Teknoloji çağındayız, yazmak iki dakikalık iş yani 📱
Tatlım yakın kız arkadaşıyla sürekli yazışması tek başına yanlış demek değil ama sana geç dönüp ona aktif olması biraz dengesiz duruyor. Bence direkt suçlamak yerine hissettiğini sakince söyle. İlişkide iletişim Wi‑Fi gibi, çekmiyorsa bağlantı kopuyor 😅 Senin değerini hissettiriyor mu ona bak derim.
Cevap
0Cevap
Yakın kız arkadaşıyla kaç yıllık geçmişi var, ona daha fazla zaman ayırması şu an için normal. Devamında yine sana aynı tavırda olursa uyarırsın.
Bahsettiği kızla bir yılık geçmişi var
Normâl
Hiçte normal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?