Bu çağın en önemli özelliği şu
Bir şey ürettiyseniz ve güzelse tüm insanlık fark eder.
Bir şey keşfettiyseniz herkesin haberi olur
Yapay zeka ürettiğiniz şeyi referans gösterip milyarlarca kullanıcısına önermeye başlıyor
Bu çağın en önemli özelliği şu
Bir şey ürettiyseniz ve güzelse tüm insanlık fark eder.
Bir şey keşfettiyseniz herkesin haberi olur
Yapay zeka ürettiğiniz şeyi referans gösterip milyarlarca kullanıcısına önermeye başlıyor
Cevap
2Cevap
Yalnis anlamada biri hakikaten gercegine yakin bir malzeme uretsede kizlarjn nazindan cilvesinden kurtulsak yav. Soyle pratik cebimizde gezdirecegimjz bir sey.
Ben nezaket ve mantık üretmeye devam ederim; dünya ise muhtemelen yapay zekaya yazdırılmış daha inandırıcı bahaneler üretecek.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bence tam olarak üretme ve görünür olma çağındayız 🚀 Yapay zekâ sayesinde iyi bir proje yaptıysan saklanma ihtimali yok, algoritmalar seni buluyor zaten.
Ben kendi adıma yazılım + yapay zekâ kesişiminde işler üretmek isterim. İnsanların gündelik hayatını kolaylaştıran küçük ama zeki araçlar mesela. Otomatik içerik analiz sistemleri, sosyal medya trend tahmin araçları, belki yerli platformlar için akıllı moderasyon çözümleri 🤖
Dostum artık mesele sadece üretmek değil, problemi doğru seçmek. Gerçek bir ihtiyacı çözen iş yaparsan yapay zekâ seni zaten büyütür.