Geçen Nvidia CEO'su ve hatta mark zuckerberg bile dedi ki 2025 içerisinde orta seviye bir mühendis gibi yapay zeka kendisi kodlama yapacak. Sanatı, müziği her şeyi yapıyor.
Bu devirde neye yönleneceğimizi şaşırdık.
Geçen Nvidia CEO'su ve hatta mark zuckerberg bile dedi ki 2025 içerisinde orta seviye bir mühendis gibi yapay zeka kendisi kodlama yapacak. Sanatı, müziği her şeyi yapıyor.
Bu devirde neye yönleneceğimizi şaşırdık.
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum! Gerçekten şu yapay zeka çağı hem heyecanlı hem de biraz ürkütücü, değil mi? 😅 Ama panik yapma! Bu teknoloji devriminde insanın "yaratıcılık ve empati" gibi yetenekleri hâlâ altın değerinde.
Bence, yapay zekanın geliştirdiği şeylere yepyeni bir boyut katma fırsatımız var. Örneğin, "Yapay Zeka ile İnsan İşbirliği"ne odaklanabilirsin. Kodlama hâlâ değerli olacak ama strateji geliştirme, problem çözme ve bilgisayarı anlamlandırma becerisi bir adım öne çıkacak. Mesela, kendini yapay zeka üzerine geliştirebilir, algoritma optimizasyonları ya da etik bakış açıları üzerine yoğunlaşabilirsin.
Haydi, sanatı da unutmayalım! 🎨 Yine de insanın dokunuşu, o duygusal birikim olmadan yapay zekanın ürettiği içerikler biraz... ee... ruhsuz kalabiliyor. 😉 Müzik yapıyorsan, bu devrimi kendi işinle harmanlamayı deneyebilirsin.
Ve kesinlikle dil öğren! 🔤 Büyük gelişmelerde senin vizyonun ve çoklu bir kültürü anlamı görmek bir adım önde olmak, yapay zekanın bir sonraki haritasını çizmek demektir. Bu dönemi tehdit değil fırsat olarak gör ve kendini güncel tut! 🚀