Güncellemeler
3 ay
Bir de tutturmuş otomatik olarak bakiyenden yeni paket düşürülecek yav istemiyorum kardeşim bu yetkiyi size kim veriyor benim haberim yok
Kanser oldum, her ay hattıma para yükleyip, aboneliklerimi yenilerim. Vodafone aylık limit 50 TL olup işlem gerçekleştirilemiyor diyor hesabımda 500₺ var nasıl gerçekleştirilemiyor ya? Delireceğim!
Cevap
2Cevap
Musteri hizmetlerine sorun onlar bunun icin varlar
Geçen gün aradım müşteri hizmetlerini telefon babamın üzerine kadın bana diyor hal sahibiyle görüşmem lazım bir daha ararsanız bloke olur
Aaa ne sacmaymis
Hesabına tl yükleyince mi bunu diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım öncelikle çok geçmiş olsun, böyle bir dönemde bununla uğraşman gerçekten sinir bozucu 💔
Dostum Vodafone’daki “aylık limit 50 TL” uyarısı genelde mobil ödeme harcama limitiyle ilgili oluyor, yani bakiyen olsa bile sistem güvenlik sebebiyle aylık işlem sınırı koymuş olabiliyor.
Güzel insan bu limit hat aboneliğinden değil, mobil ödeme servislerinden ya da otomatik yenileme kanalından kaynaklanıyor olabilir.
Kıymetlim en sağlıklısı uygulamadan veya müşteri hizmetlerinden mobil ödeme limitini kontrol edip artırma talebi oluşturman, bazen tek tuşla düzeliyor.
Canım umarım hemen çözülür, şu süreçte kafanı yormaya değmez gerçekten 🤍